Φ.Γεννηματά: “Να δοθεί προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες στον εμβολιασμό “

Συνέντευξη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής στο MEGA TV και την εκπομπή "Κοινωνία ώρα MEGA"

H Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, παραχώρησε συνέντευξη στο MEGA το πρωί της Τρίτης.

Μεταξύ άλλων άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον Υπουργό , Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για την επιλογή να κλείσει η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας χωρίς να υπάρχει σχετική ενημέρωση ενώ “αιχμές” άφησε για την διαχείριση πόρων από ιδιώτες που έχουν υποχρέωση να είναι οι δρόμοι ανοιχτοί..

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ζήτημα των εμβολιασμών των ευπαθών ομάδων που φαίνεται να έχει “παγώσει” σε επίπεδο σχεδιασμού μεταφέροντας την ανησυχία πολιτών που ανήκουν στις κατηγορίες αυτές, οι οποίοι, μάλιστα, σε εποχή πανδημίας και με μεγάλο ρίσκο καθημερινά, πρέπει να πηγαίνουν στα νοσοκομεία για να πάρουν τις σχετικές θεραπείες. Χρειάζεται μέριμνα και να δοθεί προτεραιότητα στους συνανθρώπους μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, τόνισε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Τέλος, αναφέρθηκε σε ακόμα μια πρωτοβουλία που φέρνει το Κίνημα Αλλαγής μπροστά στις εξελίξεις, επιδεικνύοντας  σύγχρονα ανακλαστικά. Την διαδικτυακή περιοδεία της Προέδρου, Φώφης Γεννηματά, αρχής γενομένης από την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου κατά την οποία θα “συναντήσει” και θα συζητήσει με τοπικούς φορείς και στελέχη μα και μέλη του Κινήματος Αλλαγής σε όλη την Ελλάδα. Να υπογραμμίσουμε εδώ ,πως την οργάνωση και την πρωτοβουλία της σκέψης είχαν σε συνδυασμό ο Τομέας Οργανωτικού και ο Τομέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, δύο τομείς που βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία από την πρώτη κι όλας ημέρα και το αποτέλεσμα είναι φανερό σε όλους πλέον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ