“Φωτιά” στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης – Παραιτείται ο Αβαρλής – “Καρφιά” από Νυφούδη

Σε ρεπορτάζ που δημοσιεύει η “THESSNEWS”, αναφέρει λεπτομέρειες τόσο για την αιτία της παραίτησης του Αντιδημάρχου της διοίκησης Ζέρβα όσο και για το ποσό που φέρεται να έλαβε ο οδηγούμενος στην Δικαιοσύνη πλέον, πρώην αντιδήμαρχος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη και της Δέσποινας Κρητικού, στον αντιδήμαρχο ασκήθηκαν διώξεις για εγκληματική οργάνωση, εκβίαση και δωροληψία.

Το ποσό της δωροδοκίας, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, εκτιμάται στα 1000 ευρώ. Παράλληλα η εφοριακός που συνελήφθη, φέρεται να είναι προϊστάμενος ΔΟΥ Θεσσαλονίκης.

Ο Γιώργος Αβαρλής δήλωσε στους αστυνομικούς οτι δεν γνωρίζει κανέναν εφοριακό και τα χρήματα ήταν η αμοιβή του βοηθού του.

 

Η υπόθεση δωροδοκίας

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος συνελήφθη από αστυνομικούς των Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς ως ιδιώτης λογιστής φέρεται μαζί με έναν συνάδελφό του και μια εφοριακό σε ΔΟΥ της Θεσσαλονίκης να εισέπραξαν «φακελάκι» εκατοντάδων ευρώ για να κλείσουν υπόθεση επιχειρηματία, ο οποίος όμως απευθύνθηκε στους «αδιάφθορους» και ακολούθησε η σύλληψη των τριών προσώπων.

Ο αντιδήμαρχος αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι τα προσημειωμένα που εισπράχθηκαν από τον βοηθό του, ήταν η αμοιβή του.

Μας μπήκανε ψύλλοι στα αυτιά” 

Δηλώνει μεταξύ άλλων ο Νίκος Νυφούδης, ο οποίος επισημαίνει πως ο Δήμαρχος θα πρέπει να ελέγξει εξονυχιστικά την διοίκηση ύστερα από αυτό το συμβάν ενώ ευχήθηκε “να είναι όλα καθαρά και διαυγή”

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Νυφούδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ