Γεννηματά για ΣΥΡΙΖΑ-Μάτι: “Ο κ.Τσίπρας συμμετείχε στο προκλητικό, ανάλγητο show συγκάλυψης, την ώρα που 102 πολίτες είχαν χάσει τη ζωή τους.”

Ανήμερα της “μαύρης επετείου” απο την τραγωδία στο Μάτι που σαν σήμερα πριν 2 χρόνια έμελλε να “στοιχειώσει” την ιστορία του τόπου μας, θυμίζουμε τα όσα είπε στη Βουλή, η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά κατά την χθεσινή της ομιλία:

  • Τα όσα αποκαλύπτονται για τα έργα και τις ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ , δημιουργούν μια αποκρουστική εικόνα, αναδεικνύουν τις βαθιά αυταρχικές, καθεστωτικές, αντιδημοκρατικές αντιλήψεις του. Φύλακες παρακράτους. Αναρωτιέμαι τι σχέση έχουν αυτά με προοδευτική δύναμη. Τι σχέση έχουν αυτά με την ιστορία της Αριστεράς στην Ελλάδα. Το Παραδικαστικό κύκλωμα, με τα μαγαζιά και τα παραμάγαζα, με παρακρατικές και παράνομες πράξεις για τον έλεγχο των ΜΜΕ.
  • Και τώρα με τις φρικιαστικές αποκαλύψεις για το Μάτι, αλλά και για τα κυκλώματα αλληλοεξόντωσης μέσα στην Πυροσβεστική. Διαχειρίστηκαν τις τύχες μας χωρίς αίσθηση καθήκοντος, χωρίς δημοκρατικό ήθος. Με πρώτο πολιτικά υπεύθυνο τον κ Τσίπρα. Που ως Πρωθυπουργός γνώριζε τα πάντα. Συμμετείχε στο προκλητικό, ανάλγητο show συγκάλυψης, την ώρα που 102 πολίτες είχαν χάσει τη ζωή τους.
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει το ηθικό ανάστημα και την πολιτική αξιοπιστία για να επιτελέσει τον ρόλο του. Το ηθικό πλεονέκτημα της δήθεν αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η μεγαλύτερη μεταπολιτευτική πλάνη. Μπορεί να βολεύει τον κ. Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση αυτή η κατάπτωση του ΣΥΡΙΖΑ. Κάνει όμως λάθος αν νομίζει ότι θα μείνει ανενόχλητος στην παλινόρθωση της συντηρητικής πολιτικής στη χώρα.

Φωτογραφία: “TA NEA”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ