Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Η ευκαιρία του Κινήματος Αλλαγής”. H “Δημοκρατική Παράταξη” αρθρογραφεί στο “Τhe Socialist”

Δημοσιεύτηκε

στις

Η ομάδα που απαρτίζει την “Δημοκρατική Παράταξη”

στο Τουίτερ, γράφει για το Νο1 website ενημέρωσης του Σοσιαλδημοκρατικού χώρου, το “Τhe Socialist”:

Με τον λογαριασμό μας στο Twitter να ξεπερνά τους 1.000 followers , πλέον βρισκόμαστε και στο Facebook με την σελίδα ήδη να αποκτά και εκεί το κοινό της, επανερχόμαστε με ένα νέο άρθρο γνώμης για το συμμαχικό και μαχητικό TheSocialist.gr .

Αφορμή για το παρόν είναι οι δημοσκοπήσεις και η προσπάθεια προσέγγισης της δύναμης του Κινήματος Αλλαγής και το τι μπορεί να πετύχει αν η Νέα Δημοκρατία αιφνιδιάσει με εκλογές το φθινόπωρο.

Αρχικά να πούμε ότι οι δημοσκοπήσεις εν μέσω τέτοιας υγειονομικής κρίσης δεν έχουν ουσιαστικό ρόλο και στην πραγματικότητα υπάρχουν απλά για να μπορεί η ΝΔ να προχωρά χωρίς μουρμούρες.

Και μπορεί στο θέμα του κορωνοϊού όντως η κυβέρνηση να λειτούργησε σωστά ωστόσο τα σκάνδαλα τύπου Voucher,χρηματοδότηση ΜΜΕ, τα συντηρητικά νομοσχέδια, η χαμηλού επιπέδου στήριξης βασικών τομέων της οικονομίας και ένα σωρό άστοχες δηλώσεις και κινήσεις, δεν μπορούν να δικαιολογήσουν ποσοστά πέριξ του 40%.

Με δεδομένη την φθορά που ήδη κάνει δειλά την παρουσία της, το Κίνημα Αλλαγής έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα μερίδιο την ίδια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ παραπαίει λίγο πάνω από το 20% καθώς τα εσωκομματικά τον ταλανίζουν ενώ οι προτάσεις του δεν πείθουν.

Το ΚΙΝ.ΑΛ. έχει πορευτεί με υπεύθυνη και σκληρή αντιπολίτευση, δεκάδες προτάσεις σε όλους τους τομείς, με δεικτικά βίντεο, πολλές τηλεδιασκέψεις με την πρόεδρο και τα στελέχη, ενώ ήδη έχουν γίνει 2 διαδικτυακές εκδηλώσεις για περιβάλλον και υγεία. Τέλος η Φώφη ξεκίνησε κάποιες εξορμήσεις ξεκινώντας από την Ρόδο και το Καστελόριζο με αφορμή και το μνημόσυνο του Δ.Κρεμαστινού.

Θετική ήταν σε συντριπτικό ποσοστό η παρουσία των βουλευτών και στελεχών στα παράθυρα παρά τις όποιες παραφωνίες. Εξαιρετική η Φώφη Γεννηματά σε όλες τις συνεντεύξεις στα περιφερειακά κανάλια.

Διαφήμιση

Τον Μάη τα γκάλοπ έδειξαν μια τάση αύξησης των ποσοστών μας που με την αναγωγή φτάνουν τα νούμερα των εκλογών του Ιουλίου, ενώ η πρόεδρος βρέθηκε ακόμη και μπροστά από τον Τσίπρα στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων.

Θεωρούμε πως το επόμενο διάστημα το Κίνημα θα ανέβει ακόμη περισσότερο. Η εξωστρέφεια , οι περιοδείες και φυσικά η συνδιάσκεψη θα δώσουν μεγαλύτερη ώθηση.

Πρέπει ο καθένας από το δικό του μετερίζι να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια προκειμένου σε πρώτη φάση το Κίνημα της Αλλαγής να φτάσει το διψήφιο κλείνοντας οριστικά το κεφάλαιο της κρίσης .

Η κοινωνία άλλωστε το έχει ανάγκη και πρέπει η συνέχεια του ΠΑΣΟΚ να βρεθεί διπλά της όπως άλλωστε έκανε σχεδόν πάντα.

ΥΓ-Αυτοί που ως δήθεν ΠΑΣΟΚοι γλείφουν ή υπερασπίζονται τον Μητσοτάκη παριστάνοντας τον σοσιαλδημοκρατικό ψάλτη της δεξιάς θα οδηγούνται σε μπλοκάρισμα…

 

Βρείτε την “Δημοκρατική παράταξη” στο Facebook, κάντε κλικ ΕΔΩ

Διαφήμιση