Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πολιτική “τερατογένεση” Μητσοτάκη – Υπάρχει σχέδιο της ΝΔ για κυβέρνηση – τύπου Μελόνι;

Δημοσιεύτηκε

στις

Πριν από δύο εβδομάδες, στη συνέντευξη που έδωσε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Υπάρχει περίπτωση-και θέλω να το γνωρίζουν οι Έλληνες πολίτες-το πρώτο κόμμα να προηγείται σημαντικά του δεύτερου και να σχηματίσουν κυβέρνηση ο κ. Τσίπρας, ο κ. Ανδρουλάκης, ο κ. Βαρουφάκης και ο κ. Κουτσούμπας. Αριθμητικά μπορεί να συμβεί, αλλά θα συνιστά πολιτική τερατογένεση»

Έλαβε τις απαντήσεις που έπρεπε από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη όταν σε σχετική ερώτηση απάντησε πως η “υποκλοπή βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ συνιστά πολιτική τερατογένεση και αποστασία” ενώ “κούνησε το δάχτυλο” τόσο στον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και στον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας, πως δεν θα τους “κάνει Πρωθυπουργούς από την πίσω πόρτα” ενώ κάλεσε για δυναμική στήριξη του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές.

Πάμε τώρα στο “σχέδιο Β” του Μαξίμου 

Όπως ίσως έχετε αντιληφθεί, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα που “βύθισε στο σκοτάδι” την Ιταλία και την Ε.Ε , την εκλογή του ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ συνασπισμού με επικεφαλής την νοσταλγό του Μουσουλίνι, Τζώρτζια Μελόνι, έσπευσαν τόσο ο Κασιδιάρης, όσο και ο Μπογδάνος -Λατινιπούλου όσο και ο Θάνος Τζήμερος , ενώ δεν έλειψαν τα “σιωπηλά χαμόγελα” Βορίδη , στο να μιλήσουν για μια “επιστροφή στη λογική και όχι στην συντήρηση” κάνοντας τρεντ στα σόσιαλ μίντια το “η Ευρωπη ξύπνησε”.

Αν συνυπολογίσει κανείς, μέσα σε όλη αυτή την ακροδεξιά ρητορική, τις δημοσκοπήσεις που “σταδιακά” αρχίζουν και εμφανίζουν “ψυχωμένο” το δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ αλλά έχουν πρό των πυλών της Βουλής την Εθνική Δημιουργία του Τζήμερου-Κρανιδιώτη όσο και με αυξημένα ποσοστά το κόμμα του Κασιδιάρη όσο και του Βελόπουλου, πολύ φοβάμαι, πως και με τον Βελόπουλο στη Βουλή, η Ελλάδα, μπορεί να αποτελέσει το επόμενο “θύμα” της ακροδεξιάς στροφής στην γειτονιά μας, στο Νότο της Ευρώπης.

Με το “καράβι της αυτοδυναμίας” να έχει πέσει στα βράχια, ο Μητσοτάκης και το επιτελείο του, αρχίζουν να αποβάλλουν το ψεύτικο πρόσωπο του “κεντροδεξιού” ηγέτη και να ασπάζονται όλο και περισσότερο την λογική των “σκληρών διλημμάτων” : “Η με την σταθερότητα ή με το χάος” , “ή με την Δύση ή με τον Ερντογάν και τον Πούτιν” , ή με τον Μητσοτάκη ή με το “χάος” δηλαδή. Και υπάρχουν και ΜΜΕ που συνδέονται ιστορικά με το ΠΑΣΟΚ και την πρόοδο που αναρωτιούνται ΦΩΝΑΧΤΑ πλέον: “Με ποιους θα πάμε στο ΠΑΣΟΚ”

Η απάντηση  έχει δοθεί εδώ και καιρό στην ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στο Πολιτικό Συμβούλιο

Διαφήμιση

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ανέβασε τόνους και απευθυνόμενος προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κήρυξε έναν σύγχρονο “ανένδοτο” αγώνα. Απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες, τόνισε πως στην ΝΔ θέλησαν να θέσουν την Δημοκρατική παράταξη σε ομηρία, τώρα, αντί αυτού, η Δημοκρατική Παράταξη “Αντεπιτίθεται” για την οριστική πολιτική ανατροπή.

Σε ενδεχόμενη πολιτική τερατογένεση με Μητσοτάκη-Βελόπουλο -Τζήμερο-Κρανιδιώτη-Μπογδάνο-Λατινοπούλου-Κασιδιάρη οφείλουμε όλοι, να ξακασκεφτούμε αν πρέπει να πέσουμε ξανά θύματα τεχνητών πολωτικών διλημμάτων ή αν πρέπει να έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον, στην κοινωνία, στις αξίες, στην Δημοκρατία , με ξεκάθαρο πατριωτικό πρόσημο στα εθνικά και στην οικονομία.