“Ηχηρή” απάντηση Λοβέρδου σε Τσίπρα: “Διεκδικώ την ηγεσία της Παράταξης για να γίνει το ΠΑΣΟΚ, μεγάλο ξανά. Τελεία και παύλα.”

Αναφορικά με όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με τις εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής, ο Ανδρέας Λοβέρδος απάντησε με σφοδρότητα καταγγέλλοντας “ωμή παρέμβαση” του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ:

Αναλυτικά η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου: 

“Ο Α.Τσίπρας επεμβαίνει ωμά και απροκάλυπτα στα εσωκομματικά της παράταξής μας. Πρόκειται για πρωτοφανές ατόπημα. Ουδέποτε πολιτικός αρχηγός διανοήθηκε να κάνει κάτι αντίστοιχο. Με τις δηλώσεις του σε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη και την εκπομπή Meeting Point του Newsbomb.Gr μετατρέπει με σφραγίδα και υπογραφή ψιθύρους σε κραυγές σχετικά με το πολιτικό μου αφήγημα.

Ο πανικός του δεν κρύβεται. Ο Α.Τσίπρας γνωρίζει πολύ καλά ότι όταν το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνει δύναμη εξουσίας ο ίδιος θα γυρίσει στα αζήτητα της πολιτικής και στις προθήκες της ιστορίας.

Όσο για τις «ελεύθερες» όπως ο ίδιος τις χαρακτήρισε «μεταφράσεις» του είναι τουλάχιστον για γέλια. Διεκδικώ την ηγεσία της παράταξης για να γίνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο ξανά. Τελεία, παύλα.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ