Κ.Πετρίδης: Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που έχει έτοιμη πρόταση διακυβέρνησης για την χώρα

Στην ΕΓΝΑΤΙΑ TV και στον δημοσιογράφο Αντώνη Οραήλογλου μίλησε ο Κώστας Πετρίδης,μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Τα βασικά σημεία της παρουσίας του κ.Πετρίδη:

■”Μυρίζει” εκλογές παρόλο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαβεβαιώσει για το αντίθετο. Έρχεται ένας πολύ δύσκολος Χειμώνας.
■ Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που έχει έτοιμη πρόταση διακυβέρνησης για την χώρα. Μια σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση με την κοινωνία στο προσκήνιο. Τα ψηφοδέλτιά μας είναι σχεδόν έτοιμα, είμαστε πανέτοιμοι για εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές.
■ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δίνουν την μάχη του επιφανειακού, για το ποιός ήταν χειρότερος στην διακυβέρνηση της χώρας
■ Οι Υπουργοί καλά θα κάνουν να βγουν στην κοινωνία και να βγουν από την φούσκα τους. Η κοινωνία δεινοπαθεί και η ανάπτυξη κινδυνεύει να γίνει έννοια που ανάγεται στην σφαίρα του φανταστικού
■ Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα αντίληψης στον πολιτικό σχεδιασμό των υποδομών και των Μέσων Μεταφοράς στην Θεσσαλονίκη. Πρέπει να μπει φρένο στις “προχειρότητες”
■ Χρειάζονται μέτρα ουσίας που να στηρίξουν την πραγματική οικονομία, η κοινωνία πρέπει να σταθεί όρθια και για να γίνει αυτό δεν αρκούν ούτε εξαγγελίες, ούτε ψευτοεπιδόματα.

Δείτε την συνέντευξη εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ