ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ: “Οι πολίτες της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου δικαιούνται μια καλύτερη ζωή. Στηρίζουμε τους αγώνες των κατοίκων και του Δήμου.”

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο και μέλη του Δ.Σ. του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, με αντικείμενο τα προβλήματα του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής στην περιοχή.

Η δημοτική αρχή εξέθεσε τα προβλήματα και ζήτησε την ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας για την απομάκρυνση των βιομηχανιών από την περιοχή.

Μετά την συζήτηση η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι πολίτες της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου δικαιούνται μια καλύτερη ζωή.

Χωρίς ρύπανση, με καθαρό αέρα για τους ίδιους και τα παιδιά τους, με εναλλακτικές δραστηριότητες που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής τους και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.

Στηρίζουμε τον αγώνα των κατοίκων και του Δήμου, και αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες τόσο στην Βουλή, όσο και με την εκπόνηση και διεκδίκηση ενός ολοκληρωμένου εναλλακτικού προγράμματος ανάπτυξης της περιοχής.»

……………………….. . ………………………..

Στην συνάντηση από το Κίνημα Αλλαγής ήταν παρόντες ο αρμόδιος Βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης, οι Χ. Δούκας και Γ. Αποστολόπουλος, Γραμματείς των Τομέων Ενέργειας και Περιβάλλοντος και ο Γραμματέας Ενημέρωσης Π. Βλάχος.

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Ζ.Δημαδάμα: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι "αλλού" - Ουσιαστική αξιωματική αντιπολίτευση είναι το ΚΙΝΑΛ!"

Σε κανάλι της περιφέρειας, μίλησε η αναπληρώτρια…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν.Ε ΚΙΝΑΛ Κοζάνης: "Έρχεται "Τσουνάμι" ανεργίας!"

Τα πρώτα απόνερα της “δίκαιης” μετάβασης. Το…
Read more
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

"ΕΝΦΙΑ": Μια ακόμη "Οδύσσεια" για τον Έλληνα Φορολογούμενο - Σχεδόν όλη ημέρα "υπο κατάρρευση" το δίκτυο!

Προβλήματα συνεχίζει να αντιμετωπίζει πλήθος πολιτών…
Read more