ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Κίνημα Αλλαγής απέναντι σε παρακρατικούς και μιζαδόρους”. Αρθρογραφεί η “Δημοκρατική Παράταξη”

Η ομάδα που απαρτίζει την “Δημοκρατική Παράταξη”

στο Τουίτερ, γράφει για το Νο1 website ενημέρωσης του Σοσιαλδημοκρατικού χώρου, το “Τhe Socialist”:

Άλλες σκέψεις είχαμε στο μυαλό μας και άλλες θα αποτυπωθούν στο νέο μας άρθρο για το Τhe Socialist καθώς αυτό επηρεάστηκε από τις βόμβες που σκάνε με τα 2 κόμματα της απάτης και πλέον της βρωμιάς να πρωταγωνιστούν.

Για την Νέα Δημοκρατία ήταν κάτι που γνωρίζαμε. Ιστορικά είναι το κόμμα των σκανδάλων, ενώ σήμερα με ασπίδα την πανδημία προχωρά σε τακτοποίηση των γαλάζιων παιδιών, συνεχίζει απροκάλυπτα τις απ’ευθείας αναθέσεις ενώ ακόμα ο Πέτσας κρύβει την λίστα με τα εκατομμύρια που δόθηκαν στα ΜΜΕ, γιατί άραγε ; Το Τhe Socialist νωρίτερα είχε δημοσιεύσει ένα ενδιαφέρον κείμενο με όλες τις μικρές ή μεγάλες “ύποπτες υποθέσεις” της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Τέλος περιμένουμε απαντήσεις για τα 2,6εκ. του Σαμαρά για τα οποία φωνάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα στο φως που λέει και η Φώφη.

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, από την αρχή της διακυβέρνησης του μας έκανε εντύπωση ο εναγκαλισμός με συγκεκριμένο κομμάτι της Δεξιάς την οποία αργότερα έκανε συνιστώσα στην Προοδευτική Συμμαχία(!). Ωστόσο ακόμα πιο περίεργο ήταν η επιλογή του Κ. Παπαγγελόπουλου, του ΚΥΠατζή του Καραμανλή. Οι απαντήσεις βγαίνουν στην επιφάνεια.Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προσπάθησαν να στήσουν παρακράτος αλλά και παραδικαστικό κύκλωμα. Η δε παρουσία του Κ. Παππά εν γένει , φαίνεται να  είναι τουλάχιστον “σκοτεινή.”

Απέναντι σε όλους αυτούς που επένδυσαν στην κρίση για να εξοντώσουν το ΠΑΣΟΚ (που υπό κανονικές συνθήκες ακόμα θα κυβερνούσε με τον Παπανδρέου ή κάποιον επόμενο), υπάρχει το Κίνημα Αλλαγής. Το αυθεντικό Σοσιαλιστικό και Δημοκρατικό κίνημα της Αλλαγής. Ένα κόμμα που έκανε λάθη αλλά αδικήθηκε υπερβολικά καθώς στο ζύγι ήταν πάντα με θετικό πρόσημο. Το Κίνημα Αλλαγής θα είναι εδώ προοδευτικό αντίβαρο απέναντι στην Δεξιά λαίλαπα αλλά θεσμικά απέναντι σε όσους βάλουν κατά των δημοκρατικών θεσμών. Τώρα πρέπει να δυναμώσει το Κίνημα, μιας και το δίπολο της απάτης φανερώνεται.

ΥΓ1 : Εξαιρετικός ο Γιώργος στην Πετούρη. Πρέπει να βγει μπροστά ειδικά τώρα, ενώ ήρθε η ώρα να ξεσκεπάσει τα συμφέροντα που τον ανέτρεψαν το 2011.

ΥΓ2 : Το Γραφείο Τύπου να εφαρμόσει μεγαλύτερο πλουραλισμό καθώς στα πάνελ βλέπουμε συνεχώς τους ίδιους. Ορισμένοι μάλιστα μας κάνουν να ντρεπόμαστε καθώς τους περνάμε για εκπροσώπους της ΝΔ.

ΥΓ3: Οι τρεις διαδικτυακές εκδηλώσεις του ΚΙΝ.ΑΛ καθώς και αυτή του theSocialist μαθαίνουμε πως πήγαν εξαιρετικά με μεγάλη συμμετοχή.

24 χρόνια μετά. ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ

 

Βρείτε την “Δημοκρατική παράταξη” στο Facebook, κάντε κλικ ΕΔΩ