Κίνημα Αλλαγής κατά Γεωργιάδη: “Κυνική ομολογία, εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης”

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το ΚΙΝΑΛ μετά την παραδοχή του Άδωνι Γεωργιάδη πως υπήρχαν εισηγήσεις από τους λοιμωξιολόγους για αυστηρότερα μέτρα στη Θεσσαλονίκη πριν τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, αλλά δεν εισακούσθηκαν από την κυβέρνηση που προτίμησε «να σεβαστεί την παράδοση και την Ορθοδοξία».

Το αποτέλεσμα, είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης, «ήταν ότι κατά την ημέρα αυτή συνέρρευσαν οι πιστοί, δεν μπόρεσε η εκκλησία να ελέγξει τη συρροή, και μετά η Θεσσαλονίκη έγινε αυτή η πόλη που θρήνησε τα περισσότερα θύματα».

«Σε σημερινή του τηλεοπτική εμφάνιση, ο λαλίστατος υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχεται κυνικά ότι χάσαμε χιλιάδες συνανθρώπους μας, επειδή η ΝΔ ταύτισε τον “σεβασμό στην Ορθοδοξία” με την απουσία μέτρων προστασίας στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο του Αγίου Δημητρίου», ανέφερε ο Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Βλάχος και πρόσθεσε: «Ας το πει στις οικογένειες που θρηνούν. Πότε επιτέλους το Μέγαρο Μαξίμου θα παραδεχτεί τα λάθη του;».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ