Κώστας Πετρίδης: Το ΠΑΣΟΚ γίνεται μαζικό κίνημα αλλαγής. Μαζί θα νικήσουμε

Άρθρο του στελέχους του ΠΑΣΟΚ και Μέλους της ΚΠΕ, Κώστα Πετρίδη

Το 3ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ περνά στην ιστορία ως το πιο δυναμικό, ενωτικό και παραγωγικό συνέδριο των τελευταίων ετών. 

Με ξεκάθαρο μήνυμα, θέσεις, προτάσεις και άνοιγμα στην κοινωνία, το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κρίνεται “επιτυχημένο”
Με αξίες αρχές και οργάνωση κόμματος στο πλαίσιο της σύγχρονης ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας το ΠΑΣΟΚ έχει δημιουργήσει τις συνθήκες για να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα επίπεδα ξανά.
Το σύνθημα το οποίο ήταν γραμμένο με κεφαλαία γράμματα στην είσοδο του Σταδίου ταεκβοντό ήταν “η κοινωνία στο προσκήνιο”. Και αυτό ήταν και είναι το διακύβευμα , να επανέλθουν οι αξίες και οι αρχές στην πολιτική σκηνή που να δώσουν ώθηση στην κοινωνία και την οικονομία και πάνω από όλα να δώσουν πίστη στον Έλληνα πως η κατάσταση μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.
Tελος θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που πίστεψαν, αγωνίστηκαν και με στήριξαν, όχι μόνο στην εκλογή μου στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής, αλλά όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια για την παράταξη και το κόμμα.
Ευχαριστώ τους φίλους μου σε όλη την Ελλάδα που πρόσφεραν τα μέγιστα για την εκλογή μου αυτή.
Για μένα αποτελεί τιμή και ευθύνη να βρίσκομαι σε αυτούς που εκπροσωπούν την περιοχή της Β Θεσσαλονίκης στο ανώτερο όργανο του πιο ιστορικού κόμματος της χώρας.
Η μεγαλύτερη  μάχη είναι αυτή που έρχεται, αυτή που αξίζει και είναι αυτή με εσάς τους φίλους μου και συντρόφους μου στην καρδιά της κοινωνίας. 
 Εκεί θα νικήσουμε όλοι μαζί, γιατί αυτό που μετράει είναι να είμαστε μαζί και να κοιτάμε ο ένας τον άλλο στα μάτια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ