ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Με 339 κρούσματα την ημέρα, ο Κουμουτσάκος έλαβε την “θεία κοινωνία” – Ζήτησε συγγνώμη αργότερα..

Με την Αττική να είναι στο κόκκινο κρουσμάτων και νοσηλειών και μόλις πριν λίγο να ανακοινώνονται άλλα 339 νέα κρούσματα, ένα βήμα πρίν το #lockdown2 , ο αναπληρωτής υπουργός, Κος Κουμουτσάκος, επέλεξε να κοινωνήσει στέλνοντας το λάθος μήνυμα στους πολίτες.

Την στιγμή λοιπόν που ο πρωθυπουργός με μήνυμά του προαναγγέλει νέα μέτρα περιορισμού, των δημόσιων εκδηλώσεων, μία φωτογραφία του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργου Κουμουτσάκου, να λαμβάνει την “Θεία Κοινωνία” σε εκκλησία του Νέου Ψυχικού, με τους ιερείς να μην φορούν μάσκα, κάτι που δεν φαίνεται να ενοχλεί τον υπουργό.

Ο Κουμουτσάκος κοινώνησε εν μέσω έξαρσης της πανδημίας

Την φωτογραφία ανήρτησε ο ιστότοπος romfea.gr, ο οποίος μάλιστα παρουσιάζει την κίνηση του υπουργού ως απάντηση στην επιστημονική θέση, σύμφωνα με την οποία ο κορονοϊός μεταδίδεται με την χρήση του ίδιου σκεύους, είτε εντός είτε εκτός εκκλησιών.

Στη συνέχεια, ο Κος Κουμουτσάκος με ανάρτησή του στο Twitter δηλώνει πως “λυπάται για την αναστάτωση”

«Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας», έγραψε ο Γιώργος Κουμουτσάκος στο Twitter.