Λευτέρης Χρυσοφάκης: Έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα υπέρ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Ο Λευτέρης Χρυσοφάκης είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ελεύθερος επαγγελματίας και πολιτεύεται στην Α Πειραιά

Το σύνθημα το οποίο ήταν γραμμένο με κεφαλαία γράμματα στην είσοδο του Σταδίου ταεκβοντό ήταν η κοινωνία στο προσκήνιο. Και αυτό ήταν και είναι το διακύβευμα να επανέλθουν οι αξίες και οι αρχές στην πολιτική σκηνή που να δώσουν ώθηση στην κοινωνία και την οικονομία και πάνω από όλα να δώσουν πίστη στον Έλληνα πως η κατάσταση μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. 

Κρατάω από την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη την φράση νέο πολιτικό ήθος. Γιατί αυτό διέπει κάθε θέση κάθε πρόταση κάθε δρώμενο που αφορά στο ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής. Γιατί αυτό έχουμε πραγματικά ανάγκη όλοι μας και αυτό διασφαλίζει μία σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό.

Κρατάω από το συνέδριο την αθρόα συμμετοχή της νέας γενιάς στις διεργασίες της παράταξης, το “παρών” των ιστορικών προσωπικοτήτων που σημάδεψαν την σύγχρονη και όχι μόνο ιστορία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Αυτή η συμμετοχή, δείχνει ότι ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα έχει διαμορφωθεί υπέρ της παράταξης μας. Μας καλεί να δώσουμε ένα τέλος στα λάθη του παρελθόντος , μας καθοδήγει και μας οδηγεί στο αύριο.

 

Η Φώφη Γεννηματά έστησε τις βάσεις για το Κίνημα μας. Έβαλε ένα τέλος στη διαρκή συρρίκνωση, προχώρησε σε συνεργασίες , διαμόρφωσε νέες προγραμματικές προτάσεις.

 

Ο θάνατος της, οι εκλογές που ακολούθησαν και η εκλογή του νέου προέδρου μας έφεραν ξανά στο προσκήνιο.

Έβαλαν ξανά το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής σε κάθε σπίτι.

Ποιο είναι το στοίχημα; Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που μα πλησιάζουν, να νοιώσουν ξανά το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής σπίτι τους

 

Όποιον και να στηρίξαμε στις εσωκομματικές μας εκλογές, στηρίζουμε τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη , στηρίζουμε τη νέα πορεία της παράταξης.

 

Θέλουμε το ΠΑΣΟΚ ξανά δυνατό . Θέλουμε να μην απογοητεύσουμε τους πολίτες που έρχονται κοντά μας ξανά . Τους χρωστάμε, δεν μας χρεωστάει κανείς.

 

Κοιτάμε το αύριο με αισιοδοξία.

 

Μαζί ελπίζουμε ξανά

Μαζί αγωνιζομαστε για ένα καλύτερο αύριο με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες της σοσιαλδημοκρατίας

Μαζί για την ουσιαστική πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη αυτός ο τόπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ