Μανώλης Χριστοδουλάκης: “Ως Γραμματέας του κόμματος, θα δώσω με όλες μου τις δυνάμεις τη μάχη αυτή. Θεσμικά και υπερβατικά”

"Καρφιά" προς κάθε κατεύθυνση στην ανακοίνωση του Γραμματέα της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής

Σε δήλωσή του ,  με πολλές “αιχμές” , ο Μανώλης Χριστοδουλάκης  τονίζει ότι στις κρίσιμες αυτές στιγμές θα δώσει μάχη ως γραμματέας του κόμματος «με σεβασμό στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ, στις μάχες του Κινήματος Αλλαγής. Με σεβασμό στην Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά και τον δικό της αγώνα ζωής».

Η δήλωση του Μανώλη Χριστοδουλάκη

«Η παράταξη περνάει κρίσιμες στιγμές. Και η παράταξη είναι πάνω από όλους και από όλα. Ο καθένας ζυγίζει τις επιλογές του και τις αποφάσεις του με τον δικό του κώδικα ηθικής, συνέπειας και αξιών. Όμως αυτό που δεν είναι υπό διαπραγμάτευση είναι η ανάγκη ο χώρος να παραμείνει συγκροτημένος, ενιαίος, εκπέμποντας μήνυμα σοβαρότητας, εξωστρέφειας και αξιοπιστίας.

Ως Γραμματέας του κόμματος, θα δώσω με όλες μου τις δυνάμεις τη μάχη αυτή. Θεσμικά και υπερβατικά. Με σεβασμό στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ, στις μάχες του Κινήματος Αλλαγής. Με σεβασμό στην Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά και τον δικό της αγώνα ζωής», αναφέρει.

Η ανάρτηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ