“Μίνι Περιοδεία” της Φώφης Γεννηματά σε Μακεδονία-Θράκη: “Η κυβέρνηση επέλεξε την χαλαρότητα. Ελπίζουμε να μην το πληρώσει η Ελλάδα.”

Τη Δράμα επισκέπτεται σήμερα (Δευτέρα) η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Στις 12.30 το μεσημέρι συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων του Νομού στο Ξενοδοχείο «ΚΟΥΡΟΣ» και στη συνέχεια θα έχει επαφές με τα στελέχη και τους φίλους του Κινήματος. Μαζί της, ο Στέφανος Παραστιτίδης-Γραμματέας Οργανωτικού του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης -Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Χαρά Κεφαλίδου-Βουλευτής Δράμας και ο Στέργιος Κωνσταντίνου που θυμίζουμε πως ήταν υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ και αναδείχθηκε 1ος σε ψήφους στον Νομό Δράμας. Ο Στέργιος Κωνσταντίνου είναι στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής και μέλος της Νέας Γενιάς.

Να «αλλάξει ρότα» η κυβέρνηση σε σχέση με τη δεύτερη φάση του κορονοϊού, ζήτησε από τη Δράμα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, επιρρίπτοντάς της ευθύνη για κακή προετοιμασία σε σχέση με τον τουρισμό και ανεπαρκή μέτρα τα οποία δεν φτάνουν να καλύψουν και να λύσουν προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κρίση.


«Να θυμίσω ότι είχα επισημάνει έγκαιρα τον κίνδυνο από το σήμα χαλαρότητας που εξέπεμψε η ίδια η κυβέρνηση, σε σχέση με τον κορονοϊό στη δεύτερη φάση. Τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ.Γεννηματά. Υπενθύμισε ότι το κόμμα της είχε προτάσεις, όπως διακρατικές συμφωνίες, περισσότερα τεστ, οργάνωση με κινητά συνεργεία της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, ώστε να γίνεται έγκαιρη ιχνηλάτηση, καθώς επίσης υγειονομική θωράκιση και της περιφέρειας.

«Η κυβέρνηση επέλεξε την χαλαρότητα. Ελπίζουμε να μην το πληρώσει η Ελλάδα, οι εργαζόμενοι, η οικονομία, η μικρομεσαίοι, ο τουρισμός. Έπρεπε να είχε προλάβει», σημείωσε.

Αύριο η κ. Γεννηματά θα επισκεφθεί την Καβάλα.

Στις 9.30το πρωί θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Καβάλας Θεόδωρο Μουριάδη και στις 10 συνάντηση με φορείς σε ξενοδοχείο της πόλης.
Αμέσως μετά θα αναχωρήσει για Κομοτηνή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ