Μητσοτάκης: Ανασχηματίζει την κυβέρνηση μέχρι τέλος Ιανουαρίου! Ποιοι υπουργοί είναι “στα κόκκινα”;

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εν αναμονή της έλευσης του εμβολίου στην χώρα για να ανασχηματίσει αμέσως μετά την κυβέρνησή του, μια κυβέρνηση που κάνει “νερά”….

ÓõíÜíôçóç ôïõ Ðñùèõðïõñãïý ÊõñéÜêïõ ÌçôóïôÜêç ìå ôïí Ìáñãáñßôç Ó÷ïéíÜ, ÐáñáóêåõÞ 19 Éïõëßïõ 2019. (EUROKINISSI/ ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Είναι εδώ και καιρό αποφασισμένο, σύμφωνα με πηγές του “The Socialist”, να γίνει ένας σε βάθος ανασχηματισμός της κυβέρνησης. Αυτό θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά η κυβέρνηση βάζοντας θετικό πρόσημο στην μέχρι τώρα αποτυχημένη προσπάθεια διαχείρισης του 2ου κύματος της πανδημίας. Όλα υπο προϋποθέσεις, γιατί πάντα σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ, περιμένουμε “back2back” το 3ο κύμα του κορονοϊού παγκοσμίως……

OI ΥΠΟΥΡΓΟΙ “ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ”: 

Όπως φαίνεται, “προτεραιότητα” για την  “εξοδο” από τα Υπουργικά του γραφεία, έχουν οι: Λ.Αυγενάκης, Ν.Κεραμέως. Χρ.Σταϊκούρας και Ν.Μηταράκης ενώ οι αντικαταστάτες τους ενδεχομένως να προέρχονται από την “Σαμαρική” πτέρυγα που το τελευταίο διάστημα έχει “σηκώσει κεφάλι” δημιουργώντας τριγμούς στα εσωκομματικά της ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ