ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Nάντια Γιαννακοπούλου: “Όλα στο φως! Η Δημοκρατία μας δεν αντέχει άλλα σκάνδαλα!”

Δήλωση της Βουλευτού του Κινήματος Αλλαγής Νάντιας Γιαννακοπούλου Κοινοβουλευτικά Υπεύθυνης για τη Δικαιοσύνη με αφορμή τις αποκαλύψεις της εφημερίδας « ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»

Oι σημερινές αποκαλύψεις της εφημερίδας « ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» φέρνουν στην επιφάνεια τις αντιδημοκρατικές, αντιθεσμικές, μεθόδους παρακράτους που χρησιμοποιήθηκαν από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Πολιτικοί, πολίτες, ακόμα και αξιωματούχοι της ΕΛΑΣ και απόστρατοι φέρονται να συμμετέχουν σε ένα παρακρατικό κύκλωμα, με συντονισμό, πλήρη συνεννόηση και συνεχείς παρεμβάσεις.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ  που θα αποκάλυπτε σκάνδαλα και θα έφερνε δήθεν την κάθαρση, αποδεικνύεται η Κυβέρνηση του παραδικαστικού κυκλώματος που προσπάθησε να διασύρει κορυφαίους Έλληνες Πολιτικούς , Κυβέρνηση παρακρατικών κυκλωμάτων και μεθόδων, Κυβέρνηση που ποδοπάτησε θεσμούς, λειτουργίες, διαφάνεια, κάθε έννοια ηθικής. Οι μάσκες έπεσαν.

Η Δικαιοσύνη επωμίζεται τεράστια ευθύνη να διερευνήσει τα πάντα και να απονείμει ευθύνες. Η Δημοκρατία μας δεν αντέχει άλλο να κρύβονται τέτοιες μεθοδεύσεις κάτω από το χαλί και να τα καλύπτει όλα ένα πέπλο σιωπής, που θυμίζει ομερτά.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ! ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ! ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΠΑΤΗΜΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Ας πάρει ο καθένας τις ανθρώπινες, δημοκρατικές, εθνικές, κομματικές, προσωπικές ευθύνες του! Προσωπικά θα φέρω άμεσα το θέμα στη Βουλή με ερώτηση. Αυτό μπορώ να κάνω ως αρμόδια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής για τη Δικαιοσύνη, αυτό θα κάνω!

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν.Ανδρουλάκης: "Να παρέμβει άμεσα η Ε.Ε για να σταματήσουν οι επιθέσεις του Αζερμπαϊτζάν στην Αρμενία!"

Την παρέμβαση της ΕΕ για να σταματήσουν οι επιθέσεις…
Read more
ΔΙΕΘΝΗΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντροπή: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εκδίδει ανακοίνωση για την Αρμενία και προσβάλλει τους αιώνιους δεσμούς φιλίας μεταξύ των 2 λαών!

Γράφει ο Άγγελος Γαβρής -Αρχισυντάκτης “The Socialist &#8211…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Εξαιρετική Πρωτοβουλία: Η Νέα Γενιά Κινήματος Αλλαγής συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τον "Ιανό"

Εξαιρετική πρωτοβουλία από την Νέα Γενιά του…
Read more