ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νάντια Γιαννακοπούλου: “Να δοθούν ΤΩΡΑ οι λίστες με τα ΜΜΕ που επιδοτήθηκαν και τα ποσά που έλαβε το καθένα!’

Νάντια Γιαννακοπούλου: “ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε”

Η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του Γιάννη Ντσούνου και του Χρήστου Κούτρα στον ΣΚΑΙ. Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στον επικείμενο ανασχηματισμό, την χρηματοδότηση των μέσων ενημέρωσης και την πολιτική στρατηγική της Κυβέρνησης για τα εργασιακά και τον τουρισμό.

Για το ζήτημα με την χρηματοδότηση των Μέσων Ενημέρωσης, τόνισε:

«Βεβαίως και χρειάζονται στήριξη τα Μέσα Ενημέρωσης και ειδικά τα τοπικά και τα περιφερειακά, αλλά αυτό χρειάζεται να γίνεται με απόλυτη διαφάνεια. Περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η τοποθέτηση της Κυβέρνησης επί του θέματος.

Η Κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι έχει εκλεχθεί, όχι για να κάνει τα ίδια που έκανε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αλλά για να μην τα κάνει. Γι’ αυτό την προκαλούμε να μην κρύβετε μονίμως πίσω από το τι έκαναν οι άλλοι και να δώσει στην δημοσιότητα με διαφάνεια την λίστα χρηματοδότησης των ΜΜΕ.»

Για τα θέματα, του ανασχηματισμού που απασχόλησε έντονα την δημοσιότητα τις τελευταίας μέρες και την στρατηγική της Κυβέρνησης στα εργασιακά και τον τουρισμό σημείωσε τα εξής:

«Όσο αναφορά τον ανασχηματισμό υπάρχουν δύο ζητήματα. Επικοινωνιακά υπήρξε ξεκάθαρα ένα φιάσκο, τον ανακοίνωσαν, τον πήραν πίσω, το ξανά ανακοίνωσαν και τώρα τον πάγωσαν. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ο κύριος Τσίπρας και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ήταν πολύ καλοί στις μετονομασίες και τα βαφτίσια, τώρα βλέπουμε ότι και η Νέα Δημοκρατία μια χαρά τα πάει. Δηλαδή αν αλλάξουν τρεις – τέσσερις Υπουργοί αυτό δεν θα είναι ανασχηματισμός, αλλά διορθωτικές κινήσεις;

Όμως η ουσία είναι ότι ακόμη και αν αλλάξουν κάποια πρόσωπα, αν συνεχιστούν οι ίδιες πολιτικές, πρώτα απ’ όλα στα εργασιακά και τον τουρισμό, όπου μιλάμε για 800.000 εργαζόμενους που βρίσκονται απέναντι στο μέτωπο της ανεργίας, δεν αλλάζει τίποτα.

Άρα εδώ χρειάζεται μια ουσιαστική αλλαγή πολιτικής, χρειάζεται να δούμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, μια στρατηγική. Δε βλέπουμε κανένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό όσον αφορά στον τουρισμό.»

Τέλος όταν κλήθηκα να σχολιάσει το γνωστό video από το MasterChef τόνισα:

«Ως ΠΑΣΟΚ έχουμε να δώσουμε μεγάλους αγώνες ακόμα, μέσα από το Κίνημα Αλλαγής. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, είναι παντού.»

#kinima_allagis #προχωραμε #me_nadia
Κίνημα Αλλαγής ΠΑΣΟΚ