Νέα ΚΠΕ στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ – Αποτυπώνεται το ενωτικό κλίμα – Η νέα γενιά στελεχών παίρνει τα ηνία

Γράφει ο Γαβρής Άγγελος

Κάνοντας «ταμείο» μετά το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, στη Χαριλάου Τρικούπη επεσήμαιναν το δυναμικό και μαζικό «παρών» των πολιτών, που έδειξε την αυξανόμενη δυναμική της Παράταξης, ενώ στη σύνθεση της νέας ΚΠΕ αποτυπώνεται το ενωτικό κλίμα με εκπροσώπηση όλων των τάσεων και κυρίως το στοιχείο της ανανέωσης καθώς η νέα γενιά στελεχών κρατά τα σκήπτρα.

“Σε αυτή τη νέα εποχή, καλώ αυτούς που έμειναν στα δύσκολα, που κράτησαν τη σημαία της παράταξης ψηλά, αλλά και αυτούς που απογοητεύτηκαν από λανθασμένες πολιτικές επιλογές ή συμπεριφορές, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας” επισήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά το κλείσιμο του συνεδρίου δίνοντας το κεντρικό πολιτικό του στίγμα. 

Το 3ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ περνά στην ιστορία ως το πιο δυναμικό, ενωτικό και παραγωγικό συνέδριο των τελευταίων ετών.

Με ξεκάθαρο μήνυμα, θέσεις, προτάσεις και άνοιγμα στην κοινωνία, το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κρίνεται “επιτυχημένο”.

Η επιτυχία αυτή έγκειται όχι μόνο στο δυναμικό παρών των συνέδρων από όλη την επικράτεια και στις πάνω από 300 ομιλίες, μα και στην ουσία του πράγματος.

Με αδιαμφισβήτητο ηγέτη τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος σε κάθε κάλπη που έχει στηθεί εδώ και 6 μήνες έχει θριαμβεύσει, το σύνθημα: ” Πολιτική Αυτονομία-Ενότητα-Ανανεωση” αποκτά κάθε μέρα “σάρκα και οστά”.

Το ξεκάθαρο μήνυμα της Ανανέωσης αποτυπώνεται και στην εκλογή της νέας ΚΠΕ του κόμματος. Της ηγετικής ομάδας που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στις μάχες που έχει να δώσει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην κοινωνία, για την κοινωνία.

Δείτε την Νέα ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ (ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ