Νίκος Ανδρουλάκης: Ξεκίνησαν οι “περιοδείες της γειτονιάς” – Ο Μητσοτάκης άρχισε τις “φιλοσοφίες” γιατί δεν αντέχει την αλήθεια

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκινά σήμερα τις περιοδείες της γειτονιάς, ένα πρότζεκτ που στην Χ.Τρικούπη εκτιμούν πως θα λειτουργήσει ισοσταθμιστικά στο επερχόμενο επικοινωνιακό “μπλόκο” Μητσοτάκη-Τσιπρα στο ΠΑΣΟΚ και στον Νίκο Ανδρουλάκη αφού βλέπουν τόσο σε Κουμουνδούρου όσο και στην Πειραιώς πως οι κοινωνικές τάσεις βρίσκουν ιδιαίτερα ενισχυμένο τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και το ίδιο το κόμμα, και μετά το “βέτο” Ανδρουλάκη σε συζητήσεις για  μετεκλογικό συνεργασίες αναμένεται να σκληρύνουν την στάση τους και να παρουσιάσουν μια πολιτική πόλωση που να ευνοεί το δίπολο ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ.

Στο εμπορικό κέντρο του Περιστερίου περιόδευσε νωΔρίτερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του Κινήματος.

Συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες και έγινε δέκτης των αγωνιών τους για το αυξημένο κόστος διαβίωσης και το κύμα ακρίβειας, που απομειώνει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.

«Οι ολιστικές φιλοσοφικές αναζητήσεις του κ. Μητσοτάκη δε μπορούν να κρύψουν την αλήθεια. Το κόστος ζωής για εκατομμύρια Έλληνες πολίτες είναι πια ανυπόφορο» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης επισημαίνοντας ότι «καταγράφεται ράλι αυξήσεωνστις τιμές ενέργειας. Είμαστε πάνω από το μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε επίπεδο ανατιμήσεων και πληθωρισμού. Το κόστος ζωής αυξάνει ραγδαία λόγω των υψηλών ενοικίων και των ιδιωτικών δαπανών για την υγεία».

Δείτε τις φωτογραφίες: 

 

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επανέλαβε τις προτάσεις του Κινήματος για επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας, μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά και αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων ώστε να αποκτήσουμε μία οικονομία ανθεκτική και μία κοινωνία που μπορεί να αντέξει.

«Οι προτεραιότητες όμως της ΝΔ είναι εντελώς διαφορετικές. Επί της ουσίας κερδοσκοπούν οι λίγοι εις βάρος εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών. Αυτή η πολιτική του Πόντιου Πιλάτου από την πλευρά του κ.Μητσοτάκη είναι καταστροφική και στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στηρίζοντας μία προοδευτική σοσιαλδημοκρατική δύναμη, που έχει πρόγραμμα αντιμετώπισης όλων των μεγάλων ζητημάτων της χώρας και βέβαια της αύξησης των κοινωνικών ανισοτήτων. Είναι προτεραιότητά μας με λόγο ουσιαστικό, προοδευτικό και ρεαλιστικό να απαντήσουμε σε όλες αυτές τις σύγχρονες προκλήσεις και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ