ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Non-Paper ΣΥΡΙΖΑ: “Οι τακτικές της ΝΔ οδηγούν την πολιτική ζωή του τόπου στον βούρκο”

Non-paper εξέδωσε χθες το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα περί “παρακράτους ΣΥΡΙΖΑ” και την υπόθεση της κασέτας Μυωνή μα και την εμπλοκή Παππά στο εν λόγω ζήτημα.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για “Κυβέρνηση Παρακράτους” στοχοποιώντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις τακτικές που “οδηγούν την πολιτική ζωή του τόπου στον βούρκο”. 

Σύμφωνα με  το Non Paper του ΣΥΡΙΖΑ 

Σχετικά με την εμπλοκή του Νίκου Παππά με την δημοσίευση ιδιωτικής συνομιλίας του, ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά ανοιχτά για φαινόμενα στρέβλωσης στην Ελληνική Δημοκρατία ενω για  την  ανάδειξη από τη πλευρά της κυβέρνησης της ΝΔ της παράνομης υποκλοπής ιδιωτικών συνομιλιών  δηλώνει πως οδηγείται η  πολιτική ζωή του τόπου, με απόλυτη επιλογή και ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη, στη λάσπη και στο βούρκο. Μάλιστα γίνεται αναφορά σε “παρόμοια” φαινόμενα με αυτά προ 30 ετών με τις ανάλογες κασέτες του Μαυρίκη.

Κατηγορεί την κυβέρνησης πως, από ότι φαίνεται, ακόμα και την περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην εξουσία, ένα “παρακρατικό δίκτυο” είχε στηθεί απο την ΝΔ έτοιμο να εξαπολύσει “πυρ” στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Αναφορά γίνεται και στα “πλοκάμια” του εν λόγω δικτύου στοχευμένης πληροφόρησης της ΝΔ ακόμα και για ιδιωτικές στιγμές του Αλέξη Τσίπρα εν καιρώ πρωθυπουργίας του, με στόχο να χρησιμοποιηθούν για εκλογικό όφελος της παράταξης του Κου Μητσοτάκη. Ανάλογη είναι, σημειώνεται, η περίπτωση των υποκλοπών συνομιλιών του Κου Παππά, κάτι που έχει συμβεί εδώ και 4 χρόνια, ενώ υποψίες επιβεβαίωσης των παραπάνω εγείρουν οι στοχευμένες ερωτήσεις του Κου Πλεύρη κατά την διάρκεια της Προανακριτικής εξέτασης. Γεγονός που βεβαιώνει την ύπαρξη του “παρακρατικού δικτύου”.

Στη συνέχεια του εγγράφου, ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον Νόμο που άλλαξε η ΝΔ με σκοπό να νομιμοποιηθούν όλες οι υποκλοπές ιδιωτικών συζητήσεων και να προχωρήσει η δικαστική διαδικασία για τον Παπαγγελόπουλο. “Το έργο είναι στημένο” με λίγα λόγια.

Γίνεται επίσης έκκληση στον κ. Μητσοτάκη να σταματήσει άμεσα αυτόν τον επικίνδυνο κατήφορο για τη δημοκρατία. Να σταματήσει να κυβερνά με μαφιόζικες και παρακρατικές μεθόδους. Και ό,τι υλικό διαθέτει από τον νέο Μαυρίκη, κο Μυωνή, να  δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα.

Κλείνοντας, το Non-paper καταλήγει πως “Καθαρός Ουρανός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί” και πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ζητήματα όπως η SIEMENS, οι “Χριστοφοράκοι” κλπ να τον βαραίνουν και πως δεν τίθεται θέμα φόβου και αγωνίας από τους ίδιους μα από την ΝΔ για ανάλογα ζητήματα..