Οι δηλώσεις του νέου Προέδρου του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη: “H Δημοκρατική Παράταξη επέστρεψε – Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό” (ΦΩΤΟ)

Άνεμος ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ φυσά από σήμερα το βράδυ στην Χαριλάου Τρικούπη 50, τα ιστορικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης που όπως όλα δείχνουν μετά το σημερινό αποτέλεσμα, μπαίνει γερά στην μάχη για την επάνοδο, σε ρόλο Πρωταγωνιστή των εξελίξεων της χώρας.

Πλήθος κόσμου, δημοσιογράφοι, περαστικοί που κορνάρουν, δίνουν τον “παλμό” και την δυναμική της ανανέωσης ως το κεντρικό αφήγημα του νέου Προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη και μνήμες – προ δεκαετίας  και βάλε- ξυπνούν σε όλο τον Προοδευτικό και Δημοκρατικό κόσμο.

Mε το σύνθημα: “Νίκο Μαζί στη νέα εποχή” και με τις ιαχές του κόσμου που ΄έσπευσε να χειροκροτήσει τον Νίκο Ανδρουλάκη στην πρώτη του δήλωση ως Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, το σύνθημα “ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ” καθώς και το νεανικό ” Η ΓΗ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ”

 Oι ευχές της μητέρας του Νίκου Ανδρουλάκη: 

«Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο που στήριξε τον Νίκο και εύχομαι στο παιδί μου να έχει δύναμη και κουράγιο να πετύχει περισσότερα πράγματα στη ζωή του. Την ευχή μου να έχει», ήταν το μήνυμα της μητέρας του Νίκου Ανδρουλάκη, Πόπης, από το πολιτικό γραφείο του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ, στο Ηράκλειο.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη, του νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ με το “σαρωτικό” 68% στις εσωκομματικές εκλογές: 

“Ανοίγει μία νέα σελίδα στην ιστορία της δημοκρατικής παράταξης. Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Δώσατε ισχυρή εντολή για την αναγέννηση της παράταξη. Ευχαριστώ τους χιλιάδες πολίτες που πήραν μέρος στη διαδικασία. Συγχαίρω θερμά τους συνυποψήφιους μου για τον αξιοπρεπή αγώνα. Τους καλώ όλους να υπερασπιστούμε την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Μόνος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ.

Δεσμεύομαι για μία νίκη της παράταξης. ο ελληνικός λαός αξίζει περισσότερα. Θέλουμε την Ελλάδα της αξιοκρατίας. Ξεκινάμε ένα ωραίο ταξίδι, το ΠΑΣΟΚ, επέστρεψε και είναι δυνατό, ενωμένο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ