Όλγα Γεροβασίλη: “Το θανατηφόρο για τον 23χρονο Ιάσωνα τροχαίο εξώ από τη Βουλή δε χώρα ούτε μικροπολιτική ούτε μικροκομματική εκμετάλλευση ούτε τακτικισμούς “

Δήλωση (on camera) στην ΕΡΤ της Όλγας Γεροβασίλη, Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συριζα-Προοδευτική Συμμαχία, στο περιστύλιο της Βουλής για το τραγικό δυστύχημα με θύμα τον 23χρονο Ιάσωνα.

Δήλωση (on camera) στην ΕΡΤ της Γραμματέως της Κ. Ο.του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, Όλγας Γεροβασίλη στο περιστύλιο της Βουλής για το τραγικό δυστύχημα με θύμα τον 23χρονο Ιάσωνα

 

“Είμαστε όλοι πραγματικά συγκλονισμένοι από το τραγικό δυστύχημα στην είσοδο της Βουλής , ένα δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο  Ιάσωνα, ένα τραγικό γεγονός το οποίο όμως δε χώρα ούτε μικροπολιτική ούτε μικροκομματική εκμετάλλευση ούτε τακτικισμούς .

Ωστόσο είδαν το φως της δημοσιότητας συμπεριφορές εκ μέρους αστυνομικών της φρουράς της Βουλής , που αφήνουν πραγματικά σκιές, άφησαν  σκιές στην κοινή γνώμη.

Δεν πρέπει να επιτραπεί να μείνουν σκιές, πρέπει να χυθεί άπλετο φως ,ούτως ώστε να μη μείνει εις βάρος της  Βουλής και του πολιτικού συστήματος οποιαδήποτε αμφιβολία .
Αυτό δεν εξυπηρετεί τη Δημοκρατία.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ