ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Παναγιώτης Βλάχος: “Κάποιοι Υπουργοί είναι όλη μέρα στα κανάλια και είναι απορίας άξιο, πότε εργάζονται στα υπουργεία τους.

Στο κεντρικό δελτίο του Kontra Channel σχολίασε την επικαιρότητα ο Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Βλάχος, το βράδυ της Πέμπτης 6 Μαΐου. Πιο συγκεκριμένα:

• Για τα γεγονότα στην Αγία Παρασκευή:

«Η Αστυνομία πρέπει να είναι το έσχατο μέσο. Η μάχη κατά της πανδημίας είναι και μάχη ενημέρωσης. Αυτό αποδείξαμε όλοι μαζί δύο μήνες τώρα. Πριν στείλει την Αστυνομία για να παίξει κλεφτοπόλεμο με τους νέους στην Αγία Παρασκευή, η Πολιτεία έπρεπε να ενημερώσει τους πολίτες για τους κινδύνους της μαζικής συνάθροισης. Κλιμάκια του ΕΟΔΥ, του δήμου, ακόμη και αστυνομικοί θα μπορούσαν να ενημερώνουν και να παροτρύνουν τους πολίτες.»

• Για τις πολιτικές της κυβέρνησης στα εργασιακά:

«Η Κυβέρνηση δείχνει έτοιμη να ικανοποιήσει επιδιώξεις συμφερόντων που θέλουν να απορυθμίσουν και να υποτιμήσουν και άλλο την εργασία. Βλέπουμε για παράδειγμα, ότι στον Τουρισμό, του οποίου η συρρίκνωση θα φέρει οριακά διψήφια ύφεση φέτος, δεν υπάρχει σχέδιο, αλλά εξαγγελίες. Γι’ αυτό και εμείς σήμερα καταθέσαμε συγκεκριμένο σχέδιο που περιλαμβάνει από εθνικό υγειονομικό πρωτόκολλο, μέχρι μείωση ΦΠΑ, ειδικά προγράμματα ρευστότητας, στήριξη των εργαζομένων και ανέργων στον τουρισμό».

• Για σχόλια υπουργών της ΝΔ περί απολύσεων:

«Η υπερπροβολή κάνει κακό στους υπουργούς της ΝΔ. Οδηγεί σε αλαζονεία, αντιφάσεις και λάθη. Κάποιοι είναι όλη μέρα στα κανάλια και είναι απορίας άξιο, πότε εργάζονται στα υπουργεία τους. Προκαλούν το κοινό αίσθημα, όσους πολίτες βρίσκονται σε ανασφάλεια και γνωρίζουν ότι σε έναν-δύο μήνες δεν θα έχουν δουλειά.»

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β.Κεγκέρογλου από ΔΕΘ-Helexpo: "Προτεραιότητα στην εργασία με ασφάλεια και αξιοπρέπεια!"

Σε συζήτηση που διοργανώθηκε από τη ΔΕΘ-Helexpo και…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Με 339 κρούσματα την ημέρα, ο Κουμουτσάκος έλαβε την "θεία κοινωνία" - Ζήτησε συγγνώμη αργότερα..

Με την Αττική να είναι στο κόκκινο κρουσμάτων και…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δριμύτατη "επίθεση" Φ.Γεννηματά σε Μητσοτάκη: "Αφήστε τα ευχολόγια, τα'χετε κάνει "μαντάρα"

Δήλωση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του Κινήματος…
Read more