ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δόθηκε απάντηση στο ερώτημα του Χ.Καστανίδη:Παραιτήθηκε ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού, Αλέξανδρος Διακόπουλος!

Με την παραπάνω ανάρτηση, λίγες μέρες πριν, ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Χάρης Καστανίδης, διερωτήθηκε για τον “δέκτη” της ερώτησης του (πρώην πλέον) συμβούλου του Πρωθυπουργού, Κου Διακόπουλου. Η απάντηση δόθηκε με την σημερινή του παραίτηση που έγινε δεκτή με ανακούφιση από τον Πρωθυπουργό, αφού προηγουμένως ο Κος Διακόπουλος “έβγαλε οφσάιντ” την γραμμή της ΝΔ στα Εθνικά ζητήματα…

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ORUC REIS
Παραιτήθηκε ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού, Αλέξανδρος Διακόπουλος

«Η χθεσινή δήλωσή μου προκάλεσε  σύγχυση και δημιούργησε πρόβλημα στον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν αποτελούσε πρόθεσή μου. Έχω υπηρετήσει την πατρίδα επί δεκαετίες κι έχω μάθει πάντα να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Ως εκ τούτου υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού. Θα συνεχίσω να βοηθώ την πατρίδα και την κυβέρνηση με όποιο τρόπο μπορώ, όπως έκανα μέχρι τώρα» δήλωσε ο κ. Διακόπουλος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του μεγάρου Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση και ευχαρίστησε τον κ. Διακόπουλο για τις υπηρεσίες του.