ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: “Ο πρωινός καφές” και τα πρόσωπα-κλειδιά της ανανέωσης στην Χ.Τρικούπη

Μετά τον “ανασχηματισμό” της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, υπό τον Νέο Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη αναμένεται να πάρει θέση μετά την εορταστική περίοδο σχετικά με την ανανέωση των στελεχών σε θέσεις -κλειδιά της νέας εποχής

Κάθε μέρα στα γραφεία στη Χαριλάου Τρικούπη, γίνεται ο λεγόμενος «πρωινός καφές» όπου συζητούνται και αποφασίζονται οι επόμενες κινήσεις του κόμματος.

Στην πρωινή σύσκεψη, συμμετέχουν οι στενοί συνεργάτες του προέδρου, Ανδρέας Σπυρόπουλος και Στέφανος Ξεκαλάκης ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο διευθυντής του κόμματος, Νίκος Σαλαγιάννης. 

Ακόμα, μεταξύ άλλων είναι οι επικεφαλής της επικοινωνιακής του ομάδας Βαγγέλης Τσόγκας, Παναγιώτης Βλάχος, Βασίλης Πανάγου και η πολιτική επιστήμονας, Μάρα Κουκουδάκη.

Φαβορί για τη θέση του νέου εκπροσώπου Τύπου είναι ο βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας, όπως διαβάσατε στο “ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ” του THE SOCIALIST. 

Ακόμα, στον στενό πυρήνα των συνεργατών του προέδρου βρίσκονται επιστήμονες, που ανήκουν σε διαφορετικούς κλάδους και δεν αποκλείεται να αξιοποιηθούν το επόμενο διάστημα με κεντρικούς ρόλους στο ΚΙΝΑΛ.

Ειδικότερα πρόκειται για τους Νίκο Μίλη, Μιχάλη Καλαντζόπουλο, Γρηγόρη Φελώνη, Νανά Βρυώνη, Ειρήνη Κωστάκη 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ