ΔΙΕΘΝΗΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π.Χρηστίδης για Ελληνοτουρκικά: “Είναι η ώρα της εθνικής ευθύνης και ομοψυχίας, της ψύχραιμης και αποφασιστικής στρατηγικής.”

Μετά από επικοινωνία του “The Socialist” με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλο Χρηστίδη, ο ίδιος τοποθετήθηκε επί όλων όσων συμβαίνουν.

Είναι χαρακτηριστικό στα λεγόμενα του Παύλου Χρηστίδη πως το μικροκομματικό συμφέρον πρέπει να παραμεριστεί από κάθε πλευρά, να υπερτερήσει η εθνική ομοψυχία και να ληφθούν αποφάσεις που θα απαντούν αναλόγως στα “τερτίπια” της Τουρκικής Κυβέρνησης που ως στόχο έχει την αποσταθεροποίηση στην περιοχή.

Ακολουθεί το σχόλιο του Παύλου Χρηστίδη: 

“Είναι η ώρα της εθνικής ευθύνης και ομοψυχίας, της ψύχραιμης και αποφασιστικής στρατηγικής.

Η Τουρκία είναι πια καθαρά ο μεγαλύτερος ταραχοποιός της περιοχής και ο πιο αδύναμος κρίκος σε ότι αφορά το διεθνές δίκαιο και την αλήθεια. Ακολουθεί δικούς της κανόνες. Η επιτάχυνση των τουρκικών κινήσεων με την Navtex νότια του Καστελόριζου και η έξοδος του τουρκικού στόλου στην περιοχή, δείχνουν πια ξεκάθαρα ότι η Τουρκία κλιμακώνει την ένταση και θα επιχειρήσει δυναμικά να ανατρέψει το status quo στην περιοχή μας.

Με πατριωτική αποφασιστικότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης πρέπει όλοι μας να σταθούμε απέναντι στην απειλή. Για εμάς δεν υπάρχει περιθώριο αποδοχής τετελεσμένων. Πρέπει ενωμένοι και αποφασισμένοι να σταθούμε απέναντι στην απειλή με αίσθηση καθήκοντος και δύναμης. Κάθε μικροκομματική και μικροπολιτική συζήτηση αυτή τη στιγμή είναι τουλάχιστον επικίνδυνη.

Είναι σαφές ότι τυχόν πράξεις της Τουρκίας πρέπει να απαντηθούν με πράξεις.”

Related posts
ΔΙΕΘΝΗΠΟΛΙΤΙΚΗ

Nίκος Ανδρουλάκης: "Απογοητευτική πράξη η αγορά 4 σκαφών της Τουρκικής Ακτοφυλακής με Ευρωπαϊκά κονδύλια!"

Nίκος Ανδρουλάκης: “Απογοητευτική πράξη η αγορά 4…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗΥΓΕΙΑ

ΣτΕ: "Νόμιμη η διαγραφή παιδιών από παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία όταν οι γονείς αρνούνται να τα εμβολιάσουν"

Το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε να κηρύξει…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗΥΓΕΙΑ

ΟΕΝΓΕ: Εξετάζει το ενδεχόμενο μήνυσης κατά "κάθε κυβερνητικού υπεύθυνου" για την κατάσταση στα Νοσοκομεία της χώρας.

Την άμεση διερεύνηση του θέματος υποβολής μηνυτήριας…
Read more