ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Παύλος Χρηστίδης “κολλάει στον τοίχο” Μητσοτάκη -Τσίπρα για δηλώσεις Ζάεφ!

O Eκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης με ανάρτησή του “κολλάει στον τοίχο” Μητσοτάκη -Τσίπρα για δηλώσεις Ζάεφ:

Χθες μάθαμε από τον κ. Ζαεφ ότι ο κ. Μητσοτάκης έδωσε ακόμη και μάχες για την Βόρεια Μακεδονία στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ και ότι υπερασπίζεται σθεναρά τη συμφωνία.

Για αυτό και ο κ. Ζαεφ του “είναι ιδιαίτερα ευγνώμων”.

Άλλη μια διάψευση της περίφημης «συμφωνίας της αλήθειας» που προεκλογικά είχε για σημαία ο κ. Μητσοτάκης. Που είναι όλες εκείνες οι υποσχέσεις για να αλλάξει η κακή συμφωνία;
Έγιναν καπνός.
Δεν διαμορφώνεται έτσι, ούτε εθνική στρατηγική, ούτε αξιοπιστία.
Πατριωτική πολιτική σημαίνει να λες την αλήθεια στους πολίτες. Αποδεικνύεται λοιπόν πως για κάποιους το όχι ήταν όχημα εξουσίας. Για εμάς είναι πολιτική συνέπειας και οράματος για την ισχυρή Ελλάδα.
Θυμούνται, άλλωστε, όλοι ότι η Φώφη Γεννηματά ζήτησε τη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών υπό τον ΠτΔ, ώστε να επιβεβαιωθεί η εθνική γραμμή.
Δυστυχώς, τότε ο κ. Τσίπρας αρνήθηκε το αυτονόητο. Προφανώς γιατί δεν ήθελε, να αποτυπωθεί η πιθανά διαφορετική στάση του τότε συγκυβερνήτη Πάνου Καμμένου.
Κάτι που ,φυσικά, βόλεψε και τον κ. Μητσοτάκη.
Κυρίαρχος στόχος τους τότε και τώρα είναι να διχάσουν και το πολιτικό σύστημα και την ελληνική κοινωνία, με την προσδοκία να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.
Το αντίστροφο κάνουν σήμερα. Ζητάει συμβούλιο εκείνος που δεν το έκανε και το αρνείται εκείνος που το ζητούσε.

Η Φώφη Γεννηματά το ζητούσε τότε, το ζητάει και σήμερα. Όχι για την φωτογραφία, αλλά για όσα έρχονται και δεν πρέπει να είναι μυστικά.