Ρεπορτάζ: Αυτοργάνωση σε όλη την επικράτεια για την “κάθοδο” στο συνέδριο ΠΑΣΟΚ -Παρασκευή στις 19.30 η εναρκτήρια ομιλία Ανδρουλάκη

Γράφει ο Γαβρής Άγγελος

Μετά τις εκλογές για την ανάδειξη τοπικών οργανώσεων και συνέδρων στο καταλυτικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, 20-22 Μαϊου στο γήπεδο Ταε-Κβο-Ντο στο Φάληρο, σειρά έχει η οργάνωση για την μαζική κάθοδο 4.700 συνέδρων στην Αθήνα. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αρκετές νομαρχιακές επιτροπές, χωρίς καν να έχουν εκλέξει γραμματέα, έχουν πράξει τα δέοντα για να κλείσουν οικονομική διαμονή και να εξασφαλίσουν μεταφορικό μέσο για την κάθοδό τους στην Αθήνα το τριήμερο του συνεδρίου.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα τόσο της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων – που ήδη δραστηριοποιείται για να βρεθεί λύση άμεσα – αλλά από όσα μαθαίνουμε το ίδιο συμβαίνει και σε Κρήτη-Θεσσαλονίκη-Πάτρα και σχεδόν σε όλη την επικράτεια υπάρχει αναβρασμός!

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει διοικητική απόφαση στην Τρικούπη για μεταφορά από κεντρικά σημεία των Αθηνών προς το Ταε-Κβο-Ντο, αλλά τίποτε δεν αποκλείεται μέχρι τότε….

Σημειώνεται εδώ πως ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, αναμένεται να πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία του την Παρασκευή 20 Μαϊου στις 19.30

Η ομιλία αναμένεται με πανηγυρικό χαρακτήρα καθώς το ρεύμα της ανανέωσης είναι σε διαρκή άνοδο τόσο σε καθεστώς ευρύτατης πλειοψηφίας εσωκομματικά όσο και σε όλη την κοινωνία των προοδευτικών πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ