“Σπάει τα κοντέρ” το Poll του “THE SOCIALIST” για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ – Πάνω από 11.000 ψήφοι

Πάνω από 11.000 ψήφοι σε λιγότερο από 48 ώρες

Το “THE SOCIALIST” , στην αρχική του σελίδα στο thesocialist.gr έχει poll στο οποίο ζητά από τους χιλιάδες αναγνώστες του καθημερινά την γνώμη τους για τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής 

Με την ερώτηση: “Ποιός πιστεύετε πως θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής” και με επιλογή (ανά cookie/ ψήφος – δηλαδή αν έχεις ψηφίσει 1 φορά από τον συγκεκριμένο server , τότε έχεις περιορισμό χρόνου μέχρι την επόμενη ψήφο σου) ανάμεσα στους 6 υποψηφίους για την Προεδρία, οι διαχειριστές ανακοίνωσαν την επέκταση του Poll μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου ξεκαθαρίζοντας σε κάθε τόνο και ύφος:

“Το ζήτημα είναι να βάλουμε τον αναγνώστη σε μια διαδικασία να δηλώσει ανώνυμα την εκτίμησή του. Δεν πρόκειται περί δημοσκόπησης. Δεν είμαστε εταιρεία δημοσκόπησης. Σε καμία περίπτωση το Poll δεν επιθυμούμε να λειτουργήσει διχαστικά, στόχος είναι να ενημερωθεί από τα άρθρα της ημέρας και τα θέματα που καλύπτουμε καθημερινά και να συμμετέχει σε ένα διαδραστικό Poll, όχι σε ένα “διχαστικό” Poll”

Δείτε το Pol

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ