“Στο Μικροσκόπιο”: Απο το Μάτι στην Πάρνηθα, μια “λίστα Πέτσα” δρόμος…

“Στο Μικροσκόπιο” δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του. Είναι αλήθειες που θα ακουστούν όσο και αν δεν αρέσουν.

Θυμόμαστε την δίκαιη κατακραυγή του τότε Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, που εν καιρώ καταστροφής, ανθρώπινου πόνου και απώλειας ψυχών, έκανε “βαρκάδα” με πολυτελές γιοτ ενώ στο Μάτι, θρηνούσαμε 102 νεκρούς που βρήκαν τον θάνατο τραγικά… Τότε δεν υπήρχαν “λίστες Πέτσα”- όχι ακριβώς τουλάχιστον, μπορεί να υπήρχαν “ευνοούμενοι” μα δεν υπήρχε αυτό το “σύστημα κομψότητος” που υπάρχει σήμερα επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη!

Πρόσφατα, ο νυν πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος  Μητσοτάκης σπάει τα μέτρα περιορισμού, φωτογραφίζεται χωρίς μάσκα με αγνώστους και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι κάνει motocros στην Πάρνηθα  υπό το βλέμμα του Πρωθυπουργού και τα ΜΜΕ- κάνουν “πάρτι κομψότητος” του Πρωθυπουργικού ζεύγους. Σημειωτέον, οι νεκροί στην χώρα μας σε περίοδο (κακο)-διαχείρισης του 2ου κύματος της πανδημίας, την ημέρα που το ζεύγος την είδε “Ρόδα τσάντα και κοπάνα” ήταν μόλις πάνω από 100! 

Είναι σαφές πως τα σχόλια τα αφήνουμε σε εσάς. Σε εσάς του σκεπτόμενους αναγνώστες του “The Socialist” και σας καλούμε να σκεφτείτε πως λειτουργεί το “σύστημα Μητσοτάκη” στην σημερινή εποχή και να βρείτε τις κοινές συνισταμένες μα και την ειδοποιό διαφορά μεταξύ του γεγονότος στο Μάτι και του γεγονότος στην Πάρνηθα….

“Το Μικροσκόπιο, by thesocialistgr”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ