“Σύμβολό μας ο Ήλιος” – Με ντοκιμαντέρ 15 λεπτών θα παρουσιάσει επίσημα την Υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Λοβέρδος

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο Ανδρέας Λοβέρδος θα παρουσιάσει και επίσημα, την υποψηφιότητά του, στις 16 Ιουνίου

Μετά το “Μανιφέστο” για την επόμενη ημέρα στο Κίνημα Αλλαγής -ΠΑΣΟΚ, σε ενδεχόμενο εκλογής του, με ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας 15 λεπτών, θα παρουσιάσει τις βασικές πολιτικές αρχές και κατευθύνσεις της υποψηφιότητάς του, στις 16 Ιουνίου.

Θα περιγράψει την πορεία της παράταξης αλλά και τις διαχωριστικές γραμμές από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, σύμφωνα με το «Βήμα», θα εγκαινιάσει τη λειτουργία μίας ψηφιακής πλατφόρμας στην οποία θα καλεί τους πολίτες και πολιτικούς να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το μέλλον της παράταξης.

Η τελική διακήρυξη θα παρουσιαστεί μετά την πάροδο της Καλοκαιρινής Περιόδου, τον Σεπτέμβριο. Ο κ. Λοβέρδος θα επιμείνει στο «σύμβολο του ήλιου» που είναι όπως λέει το σύμβολο του Διαφωτισμού, αλλά και στο όνομα ΠΑΣΟΚ, με μια συμπλήρωση που θα αποτελεί τη στέγη για τις συνεργαζόμενες δυνάμεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ