Συνάντηση κλιμακίου ΠΑΣΟΚ με το Προεδρείο των εργαζομένων του ΟΑΣΘ – Παρεμβάσεις Σαουλίδη-Πετρίδη

Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Θεσσαλονίκης με επικεφαλής το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Αντώνη Σαουλίδης μαζί με το μέλος της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κώστα Πετρίδη συναντήθηκαν με το προεδρείο του Συνδικάτου Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ.

Στην ατζέντα τέθηκαν τα ζητήματα λειτουργίας του Οργανισμού και ειδικότερα τα προβλήματα των εργαζομένων που οδηγούν σε συνεχείς απεργιακές κινητοποιήσεις που ταλαιπωρούν το επιβατικό κοινό σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τα εισοδήματα των πολιτών.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, όπως ανέφερε στην συνάντηση ο Αντ. Σαουλίδης, έχει τονίσει την απόλυτη ανάγκη για αξιόπιστα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στη Θεσσαλονίκη στηλιτεύοντας με την τελευταία επερώτηση στην Βουλή την αδυναμία της κυβέρνησης να χαράξει ένα υποτυπώδες στρατηγικό σχεδιασμό, να ανανεώσει και να αυξήσει δραματικά στον στόλο των οχημάτων και να δώσει λύση με τα προβλήματα των εργαζομένων. Ο κ. Σαουλίδης τάχθηκε στο πλευρό των εργαζομένων για την άμεση υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας αλλά και την παράλληλη έκδοση της ΚΥΑ για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά.

“Η κυβέρνηση και το υπουργείο Υποδομών οφείλουν να αντιληφθούν τον ρόλο του ΟΑΣΘ, το μοναδικού ΜΜΜ στη Θεσσαλονίκη εν έτει 2022. Δεν μπορούν εκατοντάδες εργαζόμενοι αλλά και το επιβατικό κοινό, την εποχή της απόλυτης ακρίβειας και της μείωσης της καταναλωτικής δύναμης, να ταλαιπωρούνται και να γίνονται όμηροι στο γαϊτανάκι ορισμένων. Δώστε λύση τώρα” ήταν το μήνυμα που έστειλε στο τέλος της συνάντησης ο Αντώνης Σαουλίδης.

Δείτε την φωτογραφία

 

Θυμίζουμε εδώ την παρέμβαση του Κώστα Πετρίδη εδώ και καιρό για να πάει το θέμα στη Βουλή 

Σε απεργιακό κλοιό οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ- Παρέμβαση Κώστα Πετρίδη για να πάει το θέμα στη Βουλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ