Συνέντευξη: Αντρέας Σπυρόπουλος – “Σύσσωμη η κοινωνία να βρεθεί απέναντι σε φαινόμενα βιασμού” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Μέλος της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ, παραχώρησε συνέντευξη στον ALPHA 96.5 και τους δημοσιογράφους Άγγελο Γαβρή και Λυδία Κοκκινά 

Μεταξύ άλλων ο κύριος Σπυρόπουλος τόνισε

Για πανδημία

Oμολογία αποτυχίας τα καθυστερημένα μέτρα της κυβέρνησης. Είμαστε πίσω στα ποσοστά εμβολιασμού, δεν προχώρησε η υποχρεωτικότητα , ενώ το Κίνημα Αλλαγή προχώρησε γενναία με τόλμη να προτείνει επέκταση της υποχρεωτικότητας. Η Πανδημία δεν τελειώνει, είναι λάθος η επικοινωνία της κυβέρνησης.

Για ακρίβεια

To κόστος της ζωής γίνεται δυσβάσταχτο για το μέσο νοικοκυριό. Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει μέτρα εδώ και τώρα. Να αυξηθεί ο μισθός τώρα όχι τον Μάϊο. Να μειωθεί ο ΦΠΑ . Να δοθούν περισσότερα χρήματα για την επιδότηση του κόστους της ενέργειας. Έχουμε καταθέσει προτάσεις, ο Νίκος Ανδρουλάκης προσωπικά, για τον τρόπο που πρέπει να μειωθεί το κόστος της ενέργειας για την χώρα μας.

Για εκλογές

Το Κίνημα Αλλαγής είναι έτοιμο οποιαδήποτε στιγμή ο Πρωθυπουργός αποφασίσει να πάμε σε εθνικές εκλογές. Ασκώντας ουσιαστική αντιπολίτευση στην χώρα για την χώρα και τους πολίτες.

Για ταμείο ανάκαμψης 

Eίναι βασικός μοχλός για την ανάπτυξη της χώρας, για την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου. Πρέπει να σταθούν όρθιες οι επιχειρήσεις, όλες οι επιχειρήσεις . Θα συνεχίσουμε σοσιολδημοκρατικά, με κοινωνικό πρόσημο, να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε με τις προτάσεις μας τις συνθήκες ευημερία στην χώρα μας.

Για την έξαρση του Me Too και την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη 

Η Πολιτεία πρέπει να βρει τους τρόπους ωστε να μην επιτρέψει ξανά τέτοια φαινόμενα. Πρέπει σαν κοινωνία, να μας βρουν απέναντι τέτοιες καταστάσεις και πρέπει να φροντίσουμε για την πρόληψη και την αντιμετώπιση και την καταγγελία τέτοιων φαινομένων. Η παιδεία και η οικογένεια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ποτέ ξανά.

 

Ακούστε το απόσπασμα από την εκπομπή “ALPHA ΠΡΩΙΝΟ” με τον Άγγελο Γαβρή και την Λυδία Κοκκινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ