Συνέντευξη: Παύλος Γερουλάνος: “Δεν αποσύρω την πρότασή μου, στόχος μου να φτάσει το μήνυμα της αλλαγής σε 2 εκατομμύρια ανενεργούς ψηφοφόρους” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Υποψήφιος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, μίλησε στην εκπομπή “ALPHA ΠΡΩΙΝΟ” και τους Δημοσιογράφους Γαβρή Άγγελο και Λυδία Κοκκινά

O Παύλος Γερουλάνος, στην συνέντευξη που παραχώρησε, ανέδειξε τα προβλήματα που υπάρχουν στην κοινωνία, την πολιτική και την οικονομία, ασκώντας κριτική τόσο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο και στην αντιπολίτευση , παρουσιάζοντας μάλιστα και το πλάνο πάνω στο οποίο θα μπορούσε να “Χτιστεί” η οικονομία του αύριο στην Ελλάδα. Ένα παραγωγικό μοντέλο το οποίο θα βασίζεται στις Ελληνίδες και τους Έλληνες και θα μπορέσει να πάει την ελληνική οικονομία μπροστά.

Μεταξύ άλλων, τόνισε:«Μετράμε 2.000.000 πολιτών οι οποίοι από το 2009 απέχουν από τα κοινά. Είναι άνθρωποι οι οποίοι συμμετέχουν στις τοπικές κοινωνίες, συμμετέχουν σε κινήσεις για το περιβάλλον, για τη φτώχεια, τρέχουν για τα θέματα που τους απασχολούν αλλά δεν μπορούν να δουν στην πολιτική κάτι που να τους εκπροσωπεί. Αυτές οι φωνές είναι εξαιρετικά σημαντικές, τις παίρνουμε πολύ σοβαρά και γι’ αυτό έχουμε δουλέψει τη συγκεκριμένη πολιτική ατζέντα.”

Ενώ επισήμανε: “Πιστεύω ότι αν καταφέρουμε να φτάσουμε το μήνυμά μας σε αυτούς τους πολίτες και να τους πείσουμε να συμμετέχουν, θα μπορέσουμε να φέρουμε τη μεγάλη αλλαγή”.

 

Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ