Συνομιλητές Ανδρέα Λοβέρδου για “Προοδευτική Διακυβέρνηση”: “Ο ΣΥΡΙΖΑ τι σχέση έχει με την προοδευτική παράταξη;”

Κατόπιν επικοινωνίας με το “The Socialist”, συνομιλητές του Ανδρέα Λοβέρδου, πήραν θέση για τα περί “Προοδευτικής Διακυβέρνησης” που έχουν “φουντώσει” τις  φήμες για ευρύτερη συνεργασία κομμάτων της κεντροαριστεράς.

Ο Λοβέρδος, η παραίτηση Κεραμέως και οι διευκρινίσεις

Οι “φλόγες” στα συντρίμμια του “ΠΑΣΟΚ” την τελευταία 10ετία “τρεμόπαιζαν”, δεν είχαν σβήσει ποτέ. Η συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου σε περιοδικό της Πάτρας, “φούντωσε” για τα καλά μια φωτιά που φαινόταν σβηστή… Προκαλώντας έντονες αντιδράσεις (κάθε προσήμου) στην βάση των ψηφοφόρων του Κινήματος Αλλαγής, η φράση “προοδευτική διακυβέρνηση” της χώρας με αναφορά τόσο στο Κίνημα Αλλαγής όσο και έμμεση αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν το “φιτίλι” για να ξεκινήσει ένας νέος γύρος εσωστρέφειας.

Μετά από επικοινωνία με το “The Socialist” , συνομιλητές του Ανδρέα Λοβέρδου, τονίζουν πως από το 2012, ο Ανδρέας Λοβέρδος, λέει πως ο ΣΥΡΙΖΑ ουδεμία σχέση έχει με την προοδευτική παράταξη. Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι το κόμμα του λαϊκισμού και της δημαγωγίας.

Λίγο πριν φύγει το 2020, όλα δείχνουν, πως η “Προοδευτική Διακυβέρνηση” , είναι ψηλά στην πολιτική “ατζέντα” του κέντρου και της Αριστεράς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ