Τα Video των υποψηφίων για την Προεδρία του Κινήματος Αλλαγής

Με σποτ και με τα hashtag της προεκλογικής εκστρατείας κάθε υποψηφίου κλείνει το κεφάλαιο προεκλογική περίοδος στο Κίνημα Αλλαγής.

Αύριο οι κάλπες ανοίγουν στις 7 το πρωί και μέχρι τις 7 το απόγευμα ο κόσμος που ψήφισε και έχει καταχωρυθεί στις εκλογικές λίστες της Ά’Κυριακής μπορεί να ψηφίσει, χωρίς αντίτιμο και σε όποιο εκλογικό κέντρο της χώρας θέλει, τον υποψήφιο της επιλογής του.


Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις επαναληπτικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, οι δύο υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα προεκλογικά τους σποτ.

Με μια σειρά από εικόνες με υποστηρικτές του, διαφορετικών ηλικιών, που κρατούν πλακάτ με το σύνθημά του «μαζί», ο Νίκος Ανδρουλάκης κάνει κάλεσμα για συμμετοχή και στην κάλπη της Κυριακής.

«Μαζί στην κάλπη. Τολμάμε. Αλλάζουμε. Ενώνουμε», είναι το κεντρικό σύνθημα με το σποτ να είναι νεανικό και ήδη να έχει κερδίσει τις πρώτες εντυπώσεις

Ενώ, Ο Γιώργος Παπανδρέου, απευθύνεται στους πολίτες ενώ στο βίντεο παρουσιάζει στιγμιότυπα από τις προεκλογικές περιοδείες του. Δείχνοντας τον ίδιο να συνομιλεί ή να βγαίνει φωτογραφίες με πολίτες.
Με σύνθημα «Πάμε Μπροστά», ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει ότι κρίνεται το μέλλον της Προοδευτικής παράταξης αυτή την Κυριακή, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ενδυνάμωση της παράταξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ