“Θέλει Θράσος!” Άρθρο του Π.Καρκατσούλη για την Πολιτική Προστασία με κυβέρνηση Μητσοτάκη

“Θέλει θράσος”

Γράφει ο Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας του Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Καρκατσούλης.

Θέλει θράσος να έχει πνιγεί η Θεσσαλία, η Κεφαλονιά και η Ιθάκη, και η Εύβοια να βρίσκεται ακόμη μέσα στις λάσπες και ο αρμόδιος για την πολιτική προστασία υφυπουργός να αναγγέλλει ένα κάποιο πρόγραμμα «Ασπίδα» με το οποίο θα επέλθει «η ολική αναμόρφωση της πολιτικής προστασίας». Ουδείς πέραν του λαλίστατου υφυπουργού γνωρίζει τίποτα για το εν λόγω πρόγραμμα. Γνωρίζουμε μόνο για έναν νόμο , τον 4662/20 ο οποίος έμεινε ανεφάρμοστος από τους ίδιους που διατράνωναν με το ίδιο στόμφο ότι θα έλυνε τα προβλήματα της πολιτικής προστασίας.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΣ! KANE “ΚΛΙΚ” Ε Δ Ω ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ “THESOCIALIST.GR” – ΕΡΧΕΤΑΙ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ! 

  • Θέλει θράσος να μην έχεις μοιράσει ούτε τα ψίχουλα που εξήγγειλες ως μέτρα ανακούφισης για τους καταστραμμένους μικρο-επαγγελματίες και πολίτες και να εξαγγέλεις ότι είσαι «έτοιμος να απορροφήσεις 1.204 δις ευρώ από το ΕΣΠΑ 20121-20927».
  • Θέλει θράσος να εξαγγέλεις ότι ο»ολοκληρώθηκαν οι μελέτες για την κατασκευη μέσω ΣΔΙΤ των 13 Περιφερειακών Κέντρων Επιχειρήσεων» ενώ δεν υπάρχει ψυχή ζώσα ούτε και για τα στοιχειώδη στις πρόσφατες πλημμύρες κι ας είναι καλά οι εθελοντές που βόηθησαν να αποτραπεί ο κίνδυνος να χαθούν ανθρώπινες ζωές
  • Θέλει θράσος να συγχαίρεις εαυτόν και αλλήλους για τις επιδόσεις σου στην αντιμετώπιση της πανδημίας και αν εξακολουθείς να πανηγυρίζεις ότι ακόμη και σήμερα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ