Το 1ο τεύχος “Res Publica” κυκλοφόρησε: Δείτε τι διαβάζουν οι συνδρομητές μας!

Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για όλους εμάς που μοχθήσαμε και με πολύ μεράκι τολμήσαμε το επόμενο βήμα στο μονοπάτι της ΑΛΛΑΓΗΣ στην ενημέρωση!

  • Το εξώφυλλο:

Μετά από τουλάχιστον 12 διαφορετικής αισθητικής “δοκιμές” καταφέραμε να συνδυάσουμε αισθητικά την φιλοσοφία του τεύχους με την σύγχρονη εποχή και το περιεχόμενο: Ελπίζουμε να σας άρεσε όπως κι εμάς…

  • Η μαζική αποστολή:

Mε απλό design , χωρίς πολλές “φανφάρες”, μέσω newsletter έχει έρθει σε ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές μας το περιοδικό, δεν έχεις παρά να διαβάσεις τους όρους χρήσης και να πατήσεις το κόκκινο κουμπί στο τέλος. Το περιοδικό είναι στα χέρια σου! Για τα μάτια σου και μόνο!

  • Το ΝΕΟ Εθνικό Σύστημα Υγείας:

Το “The Socialist” βρέθηκε στο Ζάππειο, για την επέτειο των 46 ετών από την διακήρυξη της 3ης Σεπτεμβρίου -γενέθλιο ημέρα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, παρουσίασε το σχέδιο 11 σημείων για το Νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, διαβάστε το αναλυτικά στο “Res Publica”

  • Το αφιέρωμα στην Νέα Γενιά του ΚΙΝΑΛ: 30 νέες και νέοι, απαντούν στο ερώτημα: “Τι είναι για εμένα Σοσιαλδημοκρατία;”

Είναι το Α΄ μέρος του αφιερώματος στην Νέα Γενια, θα ακολουθήσει και Β’μέρος σε επόμενο τεύχος μέχρι τον Δεκέμβριο. Με τα “deadline” να τηρούνται σε “Ώρα ΠΑΣΟΚ” ,είμαστε πολύ χαρούμενοι που το project της Δημοσιογράφου, Κυριακής Μπλόσκα, έλαβε “σάρκα και οστά”. Περήφανοι για την νέα γενιά που έρχεται!

  • Η αποκλειστική και διαφορετική συνέντευξη με τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη

O υπερδραστήριος και νεώτερος Γραμματέας στην ιστορία του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης, μιλά για όλα, για όλους και δίνει το σύνθημα για την “Νέα Αλλαγή” – Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πρόθυμη συμμετοχή του στο 1ο μας τεύχος και φυσικά που μέσα σε όλα, βρήκε τον χρόνο να αποστείλει έγκαιρα τις απαντήσεις του !- διαβάστε την στο “Res Publica” και την συνέντευξη που παραχώρησε στον Άγγελο Γαβρή.

  • Η συνέντευξη με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής , Παύλο Χρηστίδη

Απο την πρώτη κι όλας στιγμή είναι τρομερά σημαντικό και τιμητικό για εμάς, 2 πολιτικοί που αποτελούν σημείο αναφοράς στην Νέα Γενιά του χώρου μας , δέχτηκαν να συμμετάσχουν στο 1ο συνδρομητικό μας τεύχος! Ο Παύλος Χρηστίδης, μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν ήταν και είναι πανταχού παρών μα θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα, όχι μόνο για την συνέντευξη, μα γιατί την ημέρα αποστολής της συνέντευξης, ο ίδιος έγινε πατέρας για 1η φορά και όμως, βρήκε χρόνο για να αποστείλει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του Άγγελου Γαβρή!

  • Το αφιέρωμα στην συμβολική σημασία της 3ης Σεπτεμβρίου: Συμμετείχε πρόθυμα ΟΛΗ η Κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος Αλλαγής:

Οι 22 βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής , με λίγα λόγια, ερμηνεύουν την συμβολική σημασία της διακήρυξης της 3ης Σεπτεμβρίου στο παρόν και το μέλλον της πολιτικής σκηνής της χώρας μας!

 

ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, το “Res Publica” είναι στο mail σου: ΓΙΝΕ συνδρομητής Ε Δ Ω-> https://thesocialist.gr/subscription-plan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ