Τον Απρίλιο οι εκλογές στις νομαρχιακές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Ρεπορτάζ: Γαβρής Άγγελος

Στο Κίνημα Αλλαγής προχωρούν με το “γκάζι πατημένο”, γίνονται καθημερινά διαβουλεύσεις στην Χ.Τρικούπη για να μπορέσει το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής να ανταποκριθεί στο ξεκάθαρο αίτημα της κοινωνίας για “στροφή στην υπευθυνότητα” και τις σοσιολδημοκρατικές αξίες. 

Στο πλαίσιο αυτό, έχοντας ήδη μιλήσει ξανά πολύ πρόσφατα για το e-voting  και το “ψηφιακό κόμμα”, σημαντικό ρόλο έχουν και οι νέοι εκλεγμένοι στις οργανώσεις της παράταξης καθώς αποτελούν σημαντικό δίαυλο επικοινωνίας με τις τοπικές κοινωνίες.

Έχει ξεκαθαρίσει ο Νίκος Ανδρουλάκης πως προχωράει το Κίνημα Αλλαγής σε οργάνωση “Απο κάτω προς τα πάνω” και φυσικά σημαντικό ρόλο θα έχει και η επιτροπή αυτο-οργάνωσης του κόμματος με επικεφαλής τον Απόστολο Πάνα.

Όλα δείχνουν εκλογές στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου για τις οργανώσεις του Κινήματος Αλλαγής, καθώς θέλουν να εκμεταλλευτούν το “momentum” αλλά και την αθρόα συμμετοχή 270 χιλιάδων πολιτών στις κάλπες των εσωκομματικών εκλογών.

Φυσικά τα ονόματα “δίνουν και παίρνουν” μα μέχρι την τελευταία στιγμή, το σίγουρο είναι, στην Χαριλάου Τρικούπη υπολογίζουν σε ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες για την διαρκή επέκταση της παράταξης στην κοινωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ