“Βόμβα” στο εκλογικό σκηνικό: Ετοιμάζουν κόμμα οι αρνητές του εμβολίου;

Γαβρής Άγγελος, Αρχισυντάκτης του The Socialist

Το 2011, στις πλατείες της χώρας, ένα “κίνημα”, αυτό των “αγανακτισμένων” γεννήθηκε στην Ισπανία και μεταπήδησε στην Ελλάδα, δηλώνοντας την αγανάκτηση της κοινωνίας στις πολιτικές λιτότητας. 

Οι περισσότεροι, άνθρωποι οργισμένοι, “τυφλωμένοι” από την μονόπλευρη ενημέρωση, έστηναν κρεμάλες έξω από τη Βουλή και ζητούσαν να καεί.

Όπως στις ΗΠΑ έτσι και στην Ελλάδα, μία οργισμένη μάζα, αποτελεί βούτυρο στο ψωμί των λαϊκιστών, καιροσκόπων πολιτικών, που προταξαν τα στήθη τους για να βγούν “κερδισμένοι” από ένα “σχεδόν ακέφαλο μαζικό κίνημα”. Για να συμβεί αυτό, έπρεπε να βρεθεί ένας φταιχτης, και βρέθηκε το ΠΑΣΟΚ που εκείνο το διάστημα βρέθηκε να διαχειρίζεται μια πρωτόγνωρη κρίση, με “υπογραφή” ΝΔ.

Για να μην ξαναλέμε τα ίδια, πέρα από το ότι είναι πασίδηλη η υπαιτιότητα της κυβέρνησης Καραμανλή για τα δεινά της δεκαετίας, κάτι τέτοιο φαίνεται να πάει να συμβεί εν έτει 2021 με ορίζοντα προσδοκιών τις εθνικές εκλογές του 2022.

Πλατείες, με ίδια λάβαρα, σχεδόν ίδια συνθήματα, ίδια νοοτροπία και ίδιοι “εθελοντές” πολιτικοί εν τη γενέσει τους, έτοιμοι να αναλάβουν το “βάρος” της εκλογής τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με κάθε κόστος. Ακόμα και με την ίδια την υγεία μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και καιρό, είναι στα “σκαριά” ο “Εθνικός Συνασπισμός”, έτσι φέρεται να ονομάζεται ο πολιτικός φορέας που ελπίζει στην εκπροσώπηση των … Νεο-αγανακτισμενων ,που πλέον ονομάζονται “αρνητές” και προέκυψαν – Ω συμπτώσεις- από την πολιτική της ΝΔ και πάλι.

Ονόματα που ακούγονται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι δημοφιλής φαρμακολόγος εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενος, παλαιός κυβερνητικός εκπρόσωπος, γιατρός εξ Αθηνών και δημοσιογράφος από τα παλιά…

Αυτή η “παρέα” έχει το όραμα να δημιουργήσει έναν πολιτικό φορέα που θα διεκδικήσει την ψήφο εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας που βλέπουν την πανδημία να τους οδηγεί με εντολή Μητσοτάκη, στην ανεργία.

Χρειάζεται προσοχή, άμεσα πολιτικά ανακλαστικά και ορθότερη διαχείριση από την Πολιτεία και επιτέλους, η Ενημέρωση στην Ελλάδα, ας ξεκουνηθει από τις “Λίστες ” στις οποίες έχει “βολευτεί” και να ενημερώσει, άδολα, τον κόσμο για το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που πάει να έρθει στα έδρανα της Βουλής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ