Αντώνης Σαουλίδης: Μαζί δίνουμε τον αγώνα του αυτονόητου για μια Ελλάδα αξιών!

Άρθρο του Αντώνη Σαουλίδη - Στελέχους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και Πολιτευτή στην Α ΄Θεσσαλονίκης

Σχεδόν μισό αιώνα μετά από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, στις 3 του Σεπτέμβρη του 1974, είμαστε ξανά σε θέση να μιλάμε για μια νέα πολιτική αλλαγή, μια πολιτική ανατροπή που έχει ανάγκη αυτός ο τόπος. 

Οφείλουμε υπό τις σημερινές συνθήκες  να φέρουμε στο προσκήνιο τις θέσεις και προτάσεις μας που μέσω της συναίνεσης, της σύνεσης και της συμφωνίας να γνωρίζει η ελληνική κοινωνία το πού βρισκόμαστε ως χώρα, τι θέλουμε να κάνουμε, ποιες είναι οι προτεραιότητές μας και φυσικά ποιο αποτέλεσμα θέλουμε, όσον αφορά στα θέματα Δημοκρατίας, θεσμών, λύσεων και πρακτικών που θα πάνε τη χώρα μπροστά και δεν θα την καθηλώνουν σε ένα μίζερο παρόν.
270 χιλιάδες φίλοι και μέλη έδωσαν το σύνθημα της ανανέωσης τον Δεκέμβριο που πέρασε. 180 χιλιάδες μέλη απάντησαν δυναμικά στις αιτιάσεις για μια νέα ουσιαστική αλλαγή για το σήμερα και το αύριο, συμμετέχοντας ενεργά στις διαδικασίες για την ανάδειξη τοπικών οργανώσεων σε όλη την επικράτεια.
«Μαζί Μπορούμε»
Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στις 20-22 Μαΐου, στο Παλαιό Φάληρο είναι  μια ευκαιρία να αναδείξουμε ενωμένοι  τη νέα εποχή που θέλουμε και για το κόμμα και την κοινωνία.
Το κεντρικό σύνθημα που κυριαρχεί συνιστά το πρόταγμα της νέας εποχής: «Μαζί μπορούμε» και απευθύνεται σε όλους .
Και σε εκείνους που έζησαν τα καλά χρόνια του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή τις μεγαλύτερες ηλικίες, αλλά και στη σημερινή κοινωνία δείχνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μπορεί και θέλει να είναι πρωταγωνιστής ξανά.
Μαζί δίνουμε τον αγώνα του αυτονόητου για μια Ελλάδα αξιών, μια Ελλάδα προόδου, μια Ελλάδα που ο ήλιος της ελπίδας και της κοινωνικής δικαιοσύνης είναι ψηλά και φωτίζει όλες τις γενιές για ένα καλύτερο αύριο!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ