Κώστας Πετρίδης για συνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Μαζί για την πολιτική ανατροπή

Ο Κώστας Πετρίδης είναι Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Επιχειρηματίας και πολιτεύεται στην Β περιφέρεια της Θεσσαλονίκης

270 χιλιάδες φίλοι και μέλη έδωσαν το σύνθημα της ανανέωσης τον Δεκέμβριο που πέρασε.

180 χιλιάδες μέλη απάντησαν δυναμικά στις αιτιάσεις για μια νέα ουσιαστική αλλαγή για το σήμερα και το αύριο, συμμετέχοντας ενεργά στις διαδικασίες για την ανάδειξη τοπικών οργανώσεων σε όλη την επικράτεια.
Το μήνυμα είναι σαφές: Ανανέωση. Όχι των πολιτικών που εφαρμόζονται μέχρι στιγμής στην Ελλάδα μα και των προσώπων που εκφράζουν την νέα εποχή.
Το ξεκάθαρο αφήγημα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ : “Ενότητα-Πολιτική Αυτονομία-Ανανέωση” είναι η πυξίδα μας εν όψει ενός σημαντικού συνεδρίου που μέλλει να φωτίσει τον δρόμο για την ολική επαναφορά της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.
Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα. Μαζί θα γίνουμε κοινωνοί των θέσεων και των προτάσεων της παράταξής μας προς την κοινωνία και σίγουρα μαζί θα μεταφέρουμε τις ανάγκες των συμπολιτών μας. Μια γέφυρα ενότητας, κοινωνικής δικαιοσύνης και προόδου.
Σημαίνουμε μαζί το μήνυμα της αντεπίθεσης, στέλνοντας δυνατό και ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής στο τεχνητό δίπολο που επί δεκαετία προτάσει το μικροκομματικό όφελος μπροστά από το εθνικό και το δίκαιο του πολίτη. Στο τεχνητό δίπολο που “βολικά” δίχασε την κοινωνία μπροστά σε εξελίξεις που απαιτούσαν πυγμή, θάρρος και αποαφασιστικότητα που μόνο το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επέδειξε και συνεχίζει να επιδικνύει καταθέτοντας καθημερινά προτάσεις ουσίας, όχι εξαγγελίες “κενές”.
Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από άλλες “κοκορομαχίες” έχει ανάγκη από την παράταξη που υπεύθυνα στέκεται απέναντι στα γεγονότα και κοιτάζει στα μάτια την Ελληνίδα και τον Έλληνα λέγοντάς του την αλήθεια και πράττοντας τα δέοντα για να μπορεί να ζει ο καθένας από εμάς με αξιοπρέπεια και να πορεύεται με σεβασμό και αξίες σε ένα θολό τοπίο που ο λαϊκισμός και η δεξιά έσβησαν τον ορίζοντα από τον χάρτη.
Αυτό τον ορίζοντα των προσδοκιών, θα φωτίσει ξανά ο ήλιος της ελπίδας, ο ήλιος της δικαιοσύνης , της λαϊκής κυριαρχίας, της εθνικής ανεξαρτησίας που από τις 9 Μαϊου φωτίζει ξανά τα όνειρά μας.

Μαζί θα τα καταφέρουμε.

Μαζί θα κερδίσουμε.

Μαζί για την πολιτική ανατροπή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ