Η υπόθεση παγίδευσης του κινητού του Ν.Ανδρουλάκη με το “Predator” ταράζει την κυβέρνηση – Παραιτήθηκε ο Γ.Γ του Πρωθυπουργού

Η εφημερίδα των Συντακτών και το “Reporters United”, σε εκτεταμένο  ρεπορτάζ ,  αναφέρoνται στις επενδύσεις του ανιψιού του κ. Μητσοτάκη και ενός από τα πιο βασικά στελέχη του Μαξίμου.

Με δεδομένο ότι ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ είναι ο κ. Μητσοτάκης και τώρα ανακινούνται θέματα για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του ανιψιό του που συνδέονται και με τις παρακολουθήσεις δημιουργούν ένα εκρηκτικό πολιτικό «μείγμα» στους κόλπους της κυβέρνησης.

Ένα εκρηκτικό μείγμα που οδήγησε στην υποβολή της παραίτησης του Γ.Γ του Πρωθυπουργού, Δημητριάδη.

Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, υπέβαλε την παραίτησή του. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό.

Έχει και συνέχεια;

Η φράση του πρωθυπουργού ότι κάποιοι άνθρωποι παρακολουθούνται προς χάριν της «εθνικής ασφάλειας» μπορεί να είναι εξαιρετικά «βολική» για να πουλήσει πατριωτισμό, όμως δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά όταν σε αυτή την υπόθεση αναμειγνύεται το όνομα του στενού συνεργάτη και ανιψιού του, κ. Δημητριάδη o oποίος παραιτήθηκε μόνο, στον “βωμό της θύσιας” των προσωπικοτήτων που “ενοχλούν” την εικόνα του Μητσοτάκη.

Η απορία μας είναι η εξής; Αρκεί η παραίτηση του ανιψιού του Πρωθυπουργού; Είναι δυνατόν να μην γνώριζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τίποτα περί της υπόθεσης; Ερωτήματα που αργά ή γρήγορα θα απαντηθούν.

Το ΜΑΞΙΜΟΥ επιχειρεί αποσύνδεση της υπόθεσης από την κυβέρνηση και δηλώνει πως “ουδεμια σχέση η παραίτηση με την υπόθεση παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη”

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ