Καστανίδης: “Ζητώ την εφαρμογή του καταστατικού”

Η ομιλία του Χάρη Καστανίδη στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής

Μηνυμα ενότητας έστειλε στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής ο Χάρης Καστανίδης. “Καρφιά” προς υποψήφιους για πόλωση και τακτικές όξυνσης της έντασης: 

«Δεν είναι καλός σύμβουλος ο εκνευρισμός ή ο διχασμός» συμπλήρωσε.

Ο Χάρης Καστανίδης, αναφερόμενος στην ατάκα της Φώφης  Γεννήματα ότι «όποιος θέλει να έρθει να του πω τα φωνήεντα» αναρωτήθηκε φανερά εκνευρισμένος «είναι διάλογος αυτός;». Και συμπλήρωσε: «Αυτό μας κόστισε στο παρελθόν όπως είπε νωρίτερα στην ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου».

«Έχουμε ανάγκη την αυτόνομη πορεία. Δεν πρέπει δηλαδή να έχει κάποιος ανάγκη την στήριξη μεγάλων ομίλων και συμφερόντων, αυτή είναι η πρώτη μου παρατήρηση. Πρέπει να έχουμε ξεκάθαρο ιδεολογικό στίγμα» είπε ακόμη, «φωτογραφίζοντας» τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Αν έχουμε 138 χιλιάδες μέλη θα πρέπει να σταματήσει η συνεδρίαση για να πάμε στο Σύνταγμα και να πούμε ότι έχουμε περισσότερα μέλη από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε στην συνέχεια αναφορικά με τον μητρώο μελών και φίλων.

Έχει δίκιο ο Ανδρουλάκης που τόνισε τη δημοκρατικότητα των διαδικασιών, πρόσθεσε.

«Εγώ, λοιπόν, ζήτω εφαρμογή του καταστατικού!» τόνισε.

Δεν υπάρχει περίπτωση να συμπράξουμε με την Δεξιά. Να κάνουμε το καλύτερο. Πάνω από όλα σεβασμός στην ενότητα του Κινηματος, υπογράμμισε κλείνοντας την ομιλία του.

 

ΠΗΓΗ: TheCaller

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ