ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Χρηστίδης στο MEGA: “Δεν υπάρχουν “μέτωπα”.Tο Κίνημα Αλλαγής συνεχίζει την αυτόνομη πορεία του καταθέτοντας προτάσεις ουσίας!”

Την αυτόνομη πορεία του θα συνεχίσει το Κίνημα Αλλαγής, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό Τύπου, Παύλος Χρηστίδης.

Σχολιάζοντας τα ανοίγματα που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στο MEGA, o κ. Χρηστίδης υποστήριξε ότι αυτά συμβαίνουν «λόγω των εντόνων εσωτερικών προβλημάτων που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει διγλωσσία. Δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους και προσπαθούν να εκτονώσουν την εσωτερική τους κατάσταση».

«Εμείς θα συνεχίσουμε την αυτόνομη πορεία μας, καταθέτοντας προτάσεις. Όποιο κόμμα θέλει, μπορεί να τις στηρίξει. Εδώ και 45 μέρες το Κίνημα Αλλαγής κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για να βοηθήσει τους Έλληνες. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αμήχανος» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη, το τελευταίο διάστημα καλλιεργείται «η λογική των μετώπων» τόσο από την Κουμουνδούρου όσο και από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τέτοιες λογικές» ξεκαθάρισε, ενώ, σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, τόνισε ότι «αν ο κ. Μητσοτάκης κρίνει ότι πρέπει να πάμε σε εκλογές εν μέσω πανδημίας, ας πάρει την επιλογή και να δούμε πως θα τοποθετηθούν οι πολίτες».

Τέλος, ανέφερε πως το ΚΙΝΑΛ τιμά την επέτειο των θυμάτων της Marfin. «Πρέπει να θυμόμαστε τι δημιουργεί το μίσος και ο διχασμός. Στην πιο δύσκολη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της χώρας, το 2010, κάποιοι καβαλώντας το αντιμνημόνιο, προχώρησαν σε ενέργειες που όλοι θυμόμαστε. Θα είμαστε εκεί το Σάββατο» κατέληξε.

 

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H K.O του ΚΙΝΑΛ με επικεφαλής την Φώφη Γεννηματά, κατέθεσε τροπολογία για την διαφάνεια στην νέα καμπάνια ενημέρωσης!

Η ανάγκη ενημέρωσης των πολιτών για την προστασία της…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

"Eις Μνήμην!" -Άρθρο για τον Π. Μπακογιάννη! Σαν σήμερα η δολοφονία του από την 17Ν!

Εις μνήμην! Υπογράφουν οι: Νικολοπούλου Αναστασία…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Οι μετακλητοί διαλύουν το κράτος συστηματικά και αθόρυβα". Γράφουν οι Ε.Στεφοπούλου -Π.Καρκατσούλης

Οι μετακλητοί διαλύουν το κράτος συστηματικά και…
Read more