Λευτέρης Χρυσοφάκης: “Ενωμένοι, με όραμα και δυναμισμό μπροστά στις εξελίξεις.”

Γράφει ο Επιχειρηματίας και Πολιτευτής Α Πειραιά με το Κίνημα Αλλαγής, Λευτέρης Χρυσοφάκης

Είναι μια νέα περίοδος – σταθμός  για την παράταξή μας, η οποία έγινε ο πρωταγωνιστής και παράλληλα ο καταλύτης δημιουργίας του νέου σκηνικού στον χώρο της κεντροαριστεράς, με ήδη σημαντικές εξελίξεις και σοβαρές ανακατατάξεις.

Τους τελευταίους μήνες, η παράταξή μας πέρασε πολλά.
Η μεγάλη απώλεια της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, που κράτησε όρθια την παράταξη τα «πέτρινα χρόνια» και άφησε μια μεγάλη παρακαταθήκη ενότητας και προοπτικής, μας συγκλόνισε όλους.
Ακολούθησαν οι εκλογές, στις οποίες συνεισέφεραν όλοι οι υποψήφιοι τα μέγιστα στην παράταξή μας, ενεργοποίησαν τον δημοκρατικό κόσμο και άνοιξαν νέους δρόμους διαλόγου με τους πολίτες.
Να επικοινωνήσουμε παντού, σε όλους τους πολίτες, το έργο μας, τις θέσεις μας, τις αμφισβητήσεις μας, τον δομημένο και τεκμηριωμένο κοινοβουλευτικό λόγο μας και το ολοκληρωμένο σχέδιό μας, για τη χώρα και τον λαό μας.
Η δημοκρατική παράταξη του ΠΑΣΟΚ, δημιουργήθηκε για να υπηρετήσει τον λαό και την πατρίδα. Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξής της και αυτός είναι ο σκοπός της. Οι μη προνομιούχοι Έλληνες, οι άνθρωποι που σφυροκοπούνται από τη φτώχεια και την ανεργία, οι αδύναμοι πολίτες που αναζητούν πολιτική στέγη για να προστατευθούν, ξέρουν καλά, πως μπορούν να εμπιστευθούν ξανά το σπίτι τους, τον φυσικό και αυθεντικό χώρο της κεντροαριστεράς.
Χρέος όλων μας πλέον, είναι να δίνουμε μαζί,  κάθε μέρα τις μάχες για να επικρατήσει η δικαιοσύνη, η αξιοκρατία και η αξιοπρέπεια, απέναντι σε μια Κυβέρνηση, που δεν μπορεί να οραματιστεί, δεν μπορεί να σχεδιάσει, δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική.
Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για εσωστρέφεια και παλινωδίες. 

Προσωπικά ήμουν πάντα στην πρώτη γραμμή, “στρατιώτης” της παράταξης και δεν θα σταματήσω ούτε στιγμή τις παρεμβάσεις μου για να κάνω γνωστές τις διεκδικήσεις των συμπολιτών μου, ούτε στιγμή να μιλώ για την ανάγκη αυτή η χώρα να αποκτήσει Προοδευτική διακυβέρνηση από τον μόνο πυλώνα προοδευτισμού στην Ελλάδα, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. 

Αφήνουμε πίσω την εσωκομματική περίοδο και προχωραμέ μαζί μπροστά για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, ένα δίκαιο αύριο για τους πολίτες αυτής της χώρας.
Ενωμένοι, με όραμα και δυναμισμό μπροστά στις εξελίξεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ