Νέα “Λίστα Πέτσα”; Καμπάνια για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, προτείνει στα κόμματα ο Μητσοτάκης

Νέα “Λίστα Πέτσα”; Καμπάνια για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, προτείνει στα κόμματα ο Μητσοτάκης

Προκειμένου να μην κατηγορηθεί για 2η “λίστα Πέτσα”, ο πρωθυπουργός προανήγγειλε εκστρατεία για την ανάγκη εμβολιασμού, σε συνεννόηση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Κάλυψη σε Γεραπετρίτη για ΜΕΘ, άδειασμα σε Γεωργιάδη για πανηγυρισμούς.

Εκστρατεία επικοινωνίας για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, σε συνεννόηση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλοντας κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή να αποκρούσει τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι τον ενδιαφέρει μόνο η επικοινωνία, αλλά και να προλάβει τυχόν καταγγελίες της αντιπολίτευσης για “δεύτερη λίστα Πέτσα”.

Ο πρωθυπουργός κάλυψε επίσης απόλυτα τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη για τις δηλώσεις περί ΜΕΘ και θανάτων, όχι όμως και τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για τους πανηγυρισμούς όσον αφορά στη σύγκριση των θανάτων με το Βέλγιο. Ενώ δήλωσε ότι η ΝΔ δεν είναι ταξική, αλλά λαϊκή παράταξη και εκτίμησε ότι η μεσαία τάξη έχει πάρει οριστικά διαζύγιο με το ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι ζήτησε από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια να επικοινωνήσει με όλα τα κόμματα για να παρουσιάσει την πολιτική της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό, ώστε σε συνεννόηση όλα τα κόμματα να δρομολογηθεί μία μεγάλη εκστρατεία επικοινωνίας, προκειμένου να πειστεί η ελληνική κοινωνία για την ανάγκη να εμβολιαστούν όσο περισσότεροι πολίτες.

“Θέλω να πιστεύω ότι όλες οι πτέρυγες της εθνικής αντιπροσωπείας θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και δεν θα ακούσουμε πάλι όλα αυτά τα οποία ακούσαμε ότι η επικοινωνία στη μεγαλύτερη κρίση Δημόσιας Υγείας, είναι χρυσόσκονη, για να εξαγοράσουμε κυβέρνηση τη στήριξη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης” σχολίασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ