“Νόμος 3869.2010: Ο Νόμος ΠΑΣΟΚ Επί Γ.Παπανδρέου Για Την Προστασία Της 1ης Κατοικίας Που Καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ!

«Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ διαγκωνίζονται ποιος θα κερδίσει τον έπαινο για τη σωτηρία της κοινωνίας. Όταν και οι δύο θα έπρεπε να είναι απολογούμενοι. Η Νέα Δημοκρατία για την πενταετία 2004-2009 που με την κυβερνητική της πολιτική οδήγησε σε εκτροχιασμό την οικονομία της χώρας, οδηγώντας την ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία. Και ο ΣΥΡΙΖΑ για το αντιμνημονιακό μέτωπο και το καταστρεπτικό 2015-2019. Αλλά και για την ομερτά. Διότι θα έλεγε κανείς ότι για το ΣΥΡΙΖΑ, 5 χρόνια δεν υπήρξε η διακυβέρνηση από τον κ. Καραμανλή 2004-2009.»

«Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ από το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, πέρασε στη θεσμοθέτηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Η δε Νέα Δημοκρατία, από το δήθεν σχέδιο διάσωσης της κοινωνίας και των πολιτών, σε ένα αχταρμά αποφάσεων που δεν μας βγάζει τη θηλιά από το λαιμό. Ο φαρισαϊσμός στο μεγαλείο του! Σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ απαντά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με τα φίλια και πρώην συντροφικά πυρά που δέχτηκε, επειδή τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.»

Ήταν το ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου 2009-2011 που σήκωσε το βάρος να μη χρεοκοπήσει η χώρα. Όταν το ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση Παπανδρέου θέσπιζε την προστασία της Α’ κατοικίας με τον ν. 3869/2010, ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφιζε το νόμο στήριξης των δανειοληπτών και σήμερα γίνεται τιμητής του. Ήταν τότε που καταργούσε το μνημόνιο με ένα νόμο και διέγραφε το χρέος με ένα άρθρο.Ας σταματήσουν επιτέλους τα κροκοδίλεια δάκρυα από όλους τους τωρινούς τιμητές. Σεβασμός λοιπόν σε αυτό το ΠΑΣΟΚ που κράτησε τη χώρα όρθια να μη χρεοκοπήσει!»

Εδώ η παλαιότερη ανάρτηση του Παύλου Χρηστίδη για το θέμα της πρώτης κατοικίας:

 

 

Αναλυτικά ο Ν.3869/2010

Fek A 130 2010

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ