Π.Χρηστίδης: “Το σχέδιο Πισσαρίδη δεν αποτελεί κτήμα των πολιτών”

Σε ερώτηση του Άγγελου Γαβρή κατά την διάρκεια της ψηφιακής ενημέρωσης των δημοσιογράφων, σχετικά με τις παρεμβάσεις του Κ.Σημίτη και το πόρισμα Πισσαρίδη, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης έδωσε σαφή απάντηση και μήνυμα σε “πολλούς παραλήπτες”…

Τόνισε πως το Κίνημα Αλλαγής έχει κάνει την δική του ολοκληρωμένη πρόταση σχετικά με την επόμενη μέρα της οικονομίας με στόχο να μείνει η κοινωνία όρθια μετά το χτύπημα της πανδημικής κρίσης. Για τις ολοένα και συχνότερες παρεμβάσεις Σημίτη, ο Παύλος Χρηστίδης, είπε πως “ο καθένας έχει δικαίωμα να βγαίνει και να λέει ό,τι θέλει, ο κόσμος κρίνει τα λεγόμενα και τις παρεμβάσεις του” 

Ενώ τέλος, σχετικά με το σχέδιο Πισσαρίδη, ανέφερε πως έχει γίνει παραπάνω από σαφές, στην ομιλία της Προέδρου, Φώφης Γεννηματά, πως δεν έχει εφαρμογή στην οικονομία, δεν είναι κτήμα των πολιτών, είναι σχέδιο που μιλά για λίγους και όχι για πολλούς και πως δεν έχει κοινωνικό πρόσημο.

Απάντηση με πολλαπλούς αποδέκτες, τα όσα είπε ο Παύλος Χρηστίδης σήμερα, ακόμα μια φορά, το Κίνημα Αλλαγής “υψώνει τείχη” στην εσωστρέφεια. .

THE SOCIALIST NEWSROOM

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ